The Uptown Meat Club introduceert nieuw menu

Auteur: Thijs Jacobs
Gastronomie 26 november 2018
The Uptown Meat Club introduceert nieuw menu

Een verlangen naar een heerlijk ouderwets, mals stuk vlees. Dat verlangen wordt beantwoord door The Uptown Meat Club in Amsterdam. Zij verwelkomt je hiervoor met open armen én goede klassiekers, die vanaf nu op het nieuwe menu staan. Bij dit restaurant weten zij namelijk waar ze goed in zijn; kwaliteitsvlees bereid met passie en kennis.

Driejarig bestaan 

The Uptown Meat Club bestaat drie jaar en om dit te vieren, introduceren zij onder andere een nieuw menu waarbij de koe compleet ontleed wordt, van Côte de Boeuf en Rib-eye tot Picanha. Alle stukken vlees van de koe die er toe doen, worden gebruikt en zijn terug te vinden op het nieuwe menu. En niet zomaar een koe; alleen het beste vlees van de Hollandse dubbeldoel koe wordt gebruikt voor jouw (h)eerlijk uitgekozen stuk vlees. Na jarenlang in de wei te hebben gegraasd, gaat zij hierna op een all inclusive vakantie. Het vlees wordt bereid in niets minder dan een Mibrasa houtskool grill-oven. Zuiverende vlammen die het stuk vlees ambachtelijk garen voor een echt, authentieke smaak. Tot slot biedt The Uptown Meat Club een uitgebreide selectie aan wijnen, die uitstekend bij haar gerechten aansluiten.

Chef’s Table 

Een goed stuk vlees, verse friet en mooie wijn in een ongedwongen sfeer leent voor een echt avondje genieten bij The Uptown Meat Club. En nog leuker: dit is ook altijd mogelijk aan de Chef’s Table met een groep tot wel 30 personen, want het restaurant weet wat goed eten én goed gezelschap inhoudt. Een tafel bij de open keuken, om de beleving nog meer kracht bij te zetten. Kortom, als vlees liefhebber mag je The Uptown Meat Club absoluut niet missen.

Overig nieuws