Themamaand Rendement: dit lees je in december op De RestaurantKrant

Auteur: redactie
Themamaand Rendement 1 december 2023
Themamaand Rendement: dit lees je in december op De RestaurantKrant

De maand december staat bij De Restaurantkrant in het teken van rendement. Ontdek strategieën en inzichten die de winstgevendheid van jouw onderneming kunnen stimuleren, variërend van menu-engineering tot het zo efficiënt mogelijk inzetten van personeel. Maximaliseer op deze manier jouw rendement om zo een bloeiende toekomst voor jouw horecazaak te verzekeren.

Binnen de ‘Themamaand Rendement’ publiceert de redactie tweemaal per week een artikel waarbij rendement, in welke vorm dan ook, centraal staat. Op dinsdag 5 december wordt het eerste artikel gepubliceerd. In december lees je onder andere:

Hoe je je rendement kan verhogen in de winter

9 optimale verkooptips om het rendement te verhogen

Hoe AI het rendement van een horecazaak verhoogt

Hoe je het meeste rendement uit jouw team haalt

Hoe je het rendement kan verhogen door middel van menu-engineering

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

 

Overig nieuws