Trailer fooddocu Ants on a Shrimp

31 maart 2016
Trailer fooddocu Ants on a Shrimp

Cinema Delicatessen brengt de fooddocumentaire Ants on a Shrimp op 1 september uit in de bioscopen. Japan, januari 2015: één van de beste
restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde NOMA met zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi, verhuist voor een periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment. NOMA staat bekend om zijn dogmatische aanpak van koken met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant. Is Redzepi in staat om in een korte periode met voor hem nog onbekende Japanse ingrediënten een veertiengangen menu te creëren dat ‘World’s Best Restaurant’-waardig is?



*Experiment*
Ants on a Shrimp is een unieke, spannende fooddocumentaire over één van de, volgens Time Magazine, invloedrijkste mensen ter wereld die samen met zijn team het grootste culinaire experiment uit zijn leven aangaat.

Screen Daily: “Dekkers manages to get your mouth watering.”
The Huffington Post: “Ants on a Shrimp, in all its perfect culinary film way, shows us a way to a world that can actually exist.”

~Thijs Jacobs~

Overig nieuws