Cinema Delicatessen brengt de fooddocumentaire Ants on a Shrimp op 1 september uit in de bioscopen. Japan, januari 2015: één van de beste
restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde NOMA met zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi, verhuist voor een periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment. NOMA staat bekend om zijn dogmatische aanpak van koken met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant. Is Redzepi in staat om in een korte periode met voor hem nog onbekende Japanse ingrediënten een veertiengangen menu te creëren dat ÂWorldÂs Best RestaurantÂ-waardig is?
*Experiment*
Ants on a Shrimp is een unieke, spannende fooddocumentaire over één van de, volgens Time Magazine, invloedrijkste mensen ter wereld die samen met zijn team het grootste culinaire experiment uit zijn leven aangaat.
Screen Daily: ÂDekkers manages to get your mouth watering.Â
The Huffington Post: ÂAnts on a Shrimp, in all its perfect culinary film way, shows us a way to a world that can actually exist.Â
~Thijs Jacobs~
Trailer fooddocu Ants on a Shrimp
31 maart 2016