Vacature van de Week: restaurantmanager bij Grand Hotel Opduin, inclusief huisvesting

Auteur: redactie
Vacature van de Week 17 april 2024
Vacature van de Week: restaurantmanager bij Grand Hotel Opduin, inclusief huisvesting

Ben jij een gepassioneerde horeca-professional die klaar is voor een uitdagende leiderschapsrol? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en bijdragen aan de strategische groei van een uniek restaurant? Dan is de rol van restaurantmanager bij Grand Hotel Opduin op Texel jou op het lijf geschreven!

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Leiding geven aan het bedieningsteam en zorgen voor een naadloze gastervaring.
  • Samen met de chef-kok de strategie van Grand Hotel Opduin bepalen en implementeren.
  • Roosters opstellen en zorgen voor een efficiënte personeelsplanning.
  • Klachten snel en effectief oplossen om de tevredenheid van gasten te waarborgen.
  • Actief samenwerken met andere afdelingen om de dagelijkse operaties soepel te laten verlopen.

Over jouw rol

Jij bent het gezicht van het restaurant en ademt gastvrijheid. Jouw doel is om samen met je team een onvergetelijke ervaring te bieden aan onze gasten. Je creëert een inspirerende werkomgeving waarin teamleden worden aangemoedigd om te groeien en zich te ontwikkelen. Als lid van het managementteam denk je proactief mee over het verbeteren van onze service en het verfijnen van het restaurantconcept.

Grand Hotel Opduin is een bruisende 24-uurs locatie die het hele jaar door gasten verwelkomt. Van het ontbijt tot het diner, je bent betrokken bij elke fase van de dagelijkse operaties. Geen dag is hetzelfde, en dat is precies wat deze rol zo uitdagend en boeiend maakt.

Wat hebben we te bieden?

Je maakt deel uit van een divers team van bedieningsprofessionals, waarin ieders talent wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Bij Grand Hotel Opduin geloven we in een goede balans tussen werk en privé, waardoor je flexibiliteit hebt in werktijden en -dagen. Je krijgt volop kansen om te groeien en je vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een ondersteunende en inspirerende werkomgeving.

Grand Hotel Opduin is een authentiek en zelfstandig bedrijf dat bekend staat om zijn unieke gastervaring en hoogwaardige service. Als restaurantmanager heb je de vrijheid en autonomie om je eigen stempel te drukken op het succes van ons restaurant.

Huisvesting

Om ervoor te zorgen dat jij je volledig kunt concentreren op je rol als restaurantmanager, bieden we huisvesting aan in onze nabijgelegen accommodaties. Elk huis biedt ruimte voor twee bewoners met gedeelde voorzieningen en een eigen badkamer. We bespreken graag de mogelijkheden en beschikbaarheid met je.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Solliciteer vandaag nog en ontdek de opwindende mogelijkheden die Grand Hotel Opduin te bieden heeft! Of kom een kop koffie drinken om kennis te maken. Neem contact op met Wouter Petit via wouterpetit@opduin.nl of bel naar: 0222-317445.

Overig nieuws