Eigenaren Robin van Groenestijn en Koen Hendriks openen opnieuw de deuren van restaurant Koenraad. Sinds de opening in 2019 in de Utrechtse Voorstraat, staat het restaurant bekend om zijn culinaire expertise, seizoensgebonden gerechten en een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. Naast een nieuwe inrichting van de kaart, is de verandering ook binnen het interieur doorgevoerd.
Koenraad werd in 2019 geopend door ondernemers Koen Hendriks en Robin van Groenestijn. Samen creëerden zij een restaurant waarin gastronomie centraal stond. 3 jaar later openden zij ook Café Carel, een gezellige Franse bistro op het Utrechtse Janskerkhof. 4 jaar na de opening van Koenraad besloten Koen en Robin dat het tijd was voor verandering, het restaurant evolueerde namelijk in een richting die niet langer overeenkwam met hun visie en passie.
Na een kleine verbouwing en herpositionering presenteert Koenraad zich nu als een eigentijdse bistrobar waar de nadruk voornamelijk ligt op de wijn. Gasten krijgen een uitgebreide wijnkaart aangeboden die varieert van natuurlijke en biodynamische wijnen tot sprankelende opties; spannend maar betaalbaar tegelijk.
De nieuwe menukaart bestaat uit ongeveer negen eenvoudige, maar zorgvuldig samengestelde gerechten die perfect zijn voor shared dining of juist niet. De kaart biedt tal van vegetarische gerechten, met daarnaast ook opties voor de vlees- en visliefhebbers.
Met dit nieuwe bistrobar concept wil Koenraad de missie voortzetten om goed eten en lekkere wijnen toegankelijk te maken, maar dan voor een breder publiek, zodat iedereen kan genieten van het vernieuwde interieur en de smaken en wijnen van Koenraad 2.0.
Blijf op de hoogte!
Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.