Voor een slimme keuken is een goede database van gestandaardiseerde recepten nodig. Hierbij gebruikt het keukenpersoneel voor elk gerecht precies deze...
Gastronomixs.com, het culinaire platform van Inge Meijs en Jeroen van Oijen, is wereldwijd gelanceerd. Hiermee is de eerste stap naar een internation...
Marco Harleman is onlangs als 3000ste lid van het Koksgilde ingeschreven. Hij kreeg daarvoor een lunch in een sterrenrestaurant aangeboden. Marco: ''I...
Zestig chef-koks hebben deelgenomen aan de Masterclass & Live Sessie over zeewieren, een initiatief van Rungis en Gastronomixs. Tijdens de masterclass...
Dutch Cuisine is officieel gepresenteerd door Koksgilde Nederland. Dutch Cuisine is een movement. Een beweging die het nieuwe Nederlandse koken verteg...
Het "Koksgilde Nederland":http://www.koksgilde.nl/ en "Gastronomixs":http://www.gastronomixs.com/ slaan de handen ineen. Vanaf 1 juli krijgen leden va...
Tijdens de laatste tweetjam van Gastronomix.com van het jaar kwamen ruim zestig chefs bij elkaar om zoveel mogelijk componenten met spitskool te verza...
"Gastronomixs":http://www.gastronomixs.com/ is een nieuwe ideeëngenerator voor chefs en foodprofessionals die up-to-date willen zijn. De inspiratiebr...