Restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin kondigt de benoeming aan van Kenny Friederichs als de nieuwe chef de cuisine. Friederichs, d...
Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij, het met een Michelinster en 16/20 in de Gault Millau bekroonde, Restaurant Latour in Noordwijk...
Na jaren van het niet kunnen organiseren van de Talent van de Toekomst Bokaal door covid, zal deze wedstrijd voor de gastronomische talenten van Neder...
Op de uitreiking van Gault&Millau werd Restaurant VanOost, dat deel uitmaakt van Pillows Hotel Maurits at the Park, rijkelijk beloond. Het piepjon...
Chef-kok Estée Strooker (31) vindt het tijd worden om het hoofdstuk van haar restaurant ’t Amusement in Arnhem af te sluiten en op zoek t...
Chef-kok Remco Jansen en zijn brigade zijn er dolgelukkig mee: “Al sinds de opening twee jaar geleden hebben we de ambitie om op dit niveau te a...
Na vijf succesvolle jaren komt er op 1 juni 2019 een eind aan de prettige samenwerking tussen restaurant The Park, onderdeel van het Bilderberg Parkho...
Vijf jaar geleden namen Bram en Patricia Helleman het Oosterhoutse restaurant Zout&Citroen over om daar hun droom waar te maken. Na 5 ja...
Met ingang van 1 juli 2019 maakt hoofdsommelier Koen van der Plas de overstap van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede. Hij gaat daar het team va...
IENS introduceert met Insider een unieke selectie toprestaurantsAmsterdam, 27 september 2018 – Onder de naam Insider introduceert IENS een...
Op dinsdag 9 oktober, dag twee van horecavakbeurs BBB Maastricht, organiseren BBB Maastricht en Hotel Management School Maastricht de tweede editie va...
Op 1 april 1993 heeft René Agterberg, nadat hij er al even werkzaam was, de Witte Zwaan officieel overgenomen. Samen met gastheer Ronald van Le...
Paul Bocuse is overleden. Het overlijden van de wereldberoemde chef-kok is door de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gérard Collomb beken...
De door Michelin met drie sterren bekroonde Nederlandse chef Jacob Jan Boerma is vanaf 1 september verantwoordelijk voor culinaire invulling van Parc...
In het tweede weekend van juli bereidt en presenteert Nederlandse sterren-kok Jacob Jan Boerma van Restaurant De Leest in Vaassen zijn creatie voor de...
Tweesterren-chef Edwin Vinke strikt jong talent Wouter Kik. Het ging als volgt. Kik, chef-kok bij De Vierbannen in Ouwerkerk (hoogste nieuwkomer op 81...
Afgelopen maandag, 7 november, is Sidney Schutte uitgeroepen tot Chef van het Jaar 2017 door Gault Millau Nederland. De executive chef van Waldor...
Waar kan ik het beste eten als ik in Twente ben? Met die vraag hoeven gasten niet langer te worstelen. De 12 beste restaurants van de streek hebben zi...
De Duitse sterrenchef Oliver Röder verzorgt tijdens Folie Culinaire, hét internationale gastronomisc...
"Richard van Oostenbrugge":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=van+oostenbrugge&x=zoeken van het tweesterrenrestaurant Bord'Eau in Hotel de l'Europe in...
Het Amersfoortse restaurant De Aubergerie heeft zich sinds vorige week aangesloten als lid van "Euro-Toques Nederland.":http://www.derestaurantkrant.n...
Op zondag 5 juli wordt in de vakantieregio Paznaun-Ischgl (Tirol) het startschot gegeven voor de ÂKulinarischer JakobswegÂ. Vier bekroonde internat...
In het mondaine Kralingen, onder aan de Honingerdijk, ligt één van de best bewaarde culinaire geheimen van Rotterdam: restaurant IDRW, ook wel bek...
De gerenommeerde gastronomische gids Gault Millau bekroont Ischgl tot Âculinaire hotspot in de AlpenÂ. Vier restaurants, met negen ÂHauben (kok...
Het beproefde concept Heerlijk Rotterdam maakte deze week haar definitieve Âline-up bekend. Een ware sterrenparade voor zachte prijzen en dat maar...