BlueBlood opent deuren: Nikkei cuisineconcept nu in Den Haag

Auteur: Redactie
Food Hotelketens 30 maart 2022
BlueBlood opent deuren: Nikkei cuisineconcept nu in Den Haag

BlueBlood is in het centrum van Den Haag in het Hilton aan de Zeestraat geopend. Op die plek komt nu de Japanse en Peruaanse keuken samen met het ‘Nikkei cuisineconcept’. Het is voor het eerst dat dit concept naar de hofstad is gehaald.

Hierbij staan de combinatie en de avontuurlijke smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal, waarbij de signature dish kreeft is, maar ook de Tomahawk steak, verse sushi en veggies staan zijn op de menukaart te vinden. Alle gerechten worden op traditionele wijze en met lokale en seizoensgebonden ingrediënten bereid, schreven wij onder andere eerder in De RestaurantKrant. De combinatie van Japans en Peruaans is ontstaan doordat al in 1899 de eerste Japanse immigranten in Peru neerstreken. Aldaar bereidden zij toen voedsel met lokale ingrediënten maar wel met hun eigen culinaire gewoontes en technieken.

General manager Lewis McKenzie vertelt aan Zoetermeers Dagblad over de opening: “Wij zijn trots op deze ‘out of the box’ primeur voor Den Haag. Ik ben heel benieuwd naar de reacties van de gasten, die de smaken zeker zullen herkennen, maar er zal altijd een verrassende touch van onze chefs in de gerechten zitten.”

Op donderdagavond 7 april is de feestelijke opening van BlueBlood.

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. 

Overig nieuws