Daan Halle nieuwe Maître van restaurant Bridges Amsterdam

Auteur: redactie
Personalia Gastronomie 23 januari 2024
Daan Halle nieuwe Maître van restaurant Bridges Amsterdam

Sinds 1 januari 2024 heeft Daan Halle de rol van Maître op zich genomen bij restaurant Bridges, gelegen in het Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Met een achtergrond in de hotellerie heeft Halle de ambitie om samen met Executive Chef Raoul Meuwese de gastronomische ervaring naar een nog hoger niveau te tillen.

De culinaire passie van Halle begon tijdens zijn jeugd toen hij opgroeide in de West-Kaap van Zuid-Afrika, een regio die bekend staat als een van de beste locaties voor gastronomie. Zijn interesse werd versterkt tijdens zijn werkervaring bij Janse & Co, waar hij leerde om unieke ervaringen aan gasten te bieden die een blijvende herinnering achterlaten.

Halle zette zijn eerste stappen bij The Grand als stagiair op het gebied van Food & Beverage, nadat hij met succes zijn studie aan de Hotel Management School Maastricht had afgerond. Zijn toewijding en passie voor gastvrijheid en gastronomie maakten al gauw indruk, wat resulteerde in een snelle carrièreontwikkeling binnen de Food & Beverage afdeling. Dit jaar heeft hij zijn droom waar gemaakt door de functie van Maître bij restaurant Bridges over te nemen.

Met zijn gepassioneerde inzet en uitgebreide kennis staat Daan klaar om de rol van Maître te vervullen en voort te bouwen op het succes van zijn voorgangers.

"Als Maître van restaurant Bridges ben ik vastbesloten om de gasten een buitengewone culinaire ervaring te bieden. Samen met het getalenteerde team zullen we ernaar streven om de reeds hoogstaande reputatie van Bridges verder te versterken."

Daan neemt de functie over van Roos Sevens. Met haar kennis van wijnen en gastvrijheid bracht zij restaurant Bridges naar een nieuw level en behaalde zij WSET 4. Het restaurant is haar dankbaar, en het team wenst Roos veel succes in haar nieuwe uitdaging.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws