Diego’s introduceert ‘Smash’: een revolutie in de Nederlandse burgercultuur

Auteur: redactie
Diego’s introduceert ‘Smash’: een revolutie in de Nederlandse burgercultuur

Diego Buik, bekend van zijn populaire burgerzaak op de Kop van Zuid in Rotterdam en het wereldrecord voor de duurste burger, kondigt trots de lancering aan van een nieuw burgerconcept: ‘Smash’. Dit concept biedt smashburgers van topkwaliteit en is nu live op het crowdfundingplatform CrowdAboutNow.

‘Smash’ mikt op het bijeenbrengen van financiering en het creëren van een community die elke burgerliefhebber verdient. “Met ‘Smash’ willen we niet alleen voortreffelijke burgers bieden, maar ook een hub zijn voor liefhebbers van goede smaak en gezelligheid," zegt Buik, medeoprichter van ‘Smash’.

De crowdfundingcampagne, die vandaag van start is gegaan, nodigt enthousiastelingen uit om deel uit te maken van dit spannende project. Investeringen starten vanaf 250 euro maar tijdens de voorverkoop kunnen Smash burgers al voor 5 euro geclaimd worden.

De nieuwe locatie in het hart van Rotterdam, bij Pathé Schouwburgplein, maakt ‘Smash’ gemakkelijk toegankelijk voor zowel lokale bewoners als internationale bezoekers. “We hebben voor Rotterdam Centrum gekozen om onze bereikbaarheid te vergroten en om de stedelijke cultuur te vieren”, voegt Buik toe.

Investeerders en burgerfans worden uitgenodigd om deze unieke kans niet te missen en deel uit te maken van de ‘Smash’ community.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws