Op 14 november heeft Niels Gouda, eigenaar van restaurant Natuurlijk, Egmond aan Zee de horeca duurzaamheid award Falco Eleanorae 2017 overhandigd gekregen. De Falco Eleanorae Award is onderdeel van de Gaia Green Awards voor horecabedrijven zie zich onderscheiden op het gebied van duurzaam ondernemen. Hij wordt uitgereikt aan een horecalokatie die uitblinkt op het gebied van eerlijke en verantwoorde voeding.
Winnaars van de vorige jaren zijn:
2012: restaurant Eendracht, Rotterdam
2013: OSP catering
2014: Erasmus Paviljoen, Rotterdam
2015: restaurant Paisan, Hilversum
2016: Biologisch cafe restaurant Logica, Leiden
De vakjury bestaat dit jaar uit:
Erik van Dijk (Green Key Nederland)
Lonneke de Kort (Bookdifferent.com)
Christine Absil (Good Fish Foundation)
Lenneke Post – Schot (Biojournaal)
André Brouwer (EKO keurmerk)
Gregor Christiaans (Olijfbedrijf)
Machiel van Dooren (Made Blue Foundation)