FG Food Labs* in Rotterdam gaat sinds deze week door het leven als Franky’s Grill. Chef-kok en eigenaar François Geurds kiest voor een ander concept voor het met een Michelinster bekroonde restaurant, gericht op soulfood en grillgerechten. FG Food Labs verdwijnt daarmee ook uit de selectie van Michelin.
Op de website van Franky’s Grill valt meer te lezen over het nieuwe concept: “Een plek waar soulfood en gezelligheid samenkomen zonder formele poespas. Vanaf 25 september is dit dé spot in Rotterdam waar je terecht kunt voor geweldige grillgerechten. Denk aan malse ribs, heerlijke verse vis en verrassende grillgerechten die nog even geheim zijn. Ook voor vegetarische gerechten zit je hier goed.”
Geurds gaat voor een laagdrempeliger concept, waarbij de eetervaring wel op topniveau moet blijven: “Bij Food Labs by François Geurds is er geen dresscode. Je bent net zo welkom op sneakers als op naaldhakken. We zijn er van overtuigd dat de ultieme eetervaring niets te maken heeft met wat een gast draagt.”
FG Food Labs opende in 2014 de deuren en vormde voor Geurds een plek om te experimenteren met nieuwe gerechten. FG Restaurant**, eveneens in Rotterdam, van de chef blijft wel gewoon volgens het oude concept opereren.
Blijf op de hoogte!
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.