Het is bijna zover. Van zaterdag 13 tot en met dinsdag 16 mei organiseert Culinair Landgoed Parc Broekhuizen de tweede editie van het Internationale Gourmet Festival Chefs at the Parc. Vier dagen lang zullen vooraanstaande sterrenchefs uit de wereld hun kookkunsten delen met de gasten van dit evenement. Bij elkaar zijn zij goed voor meer dan zestig Michelinsterren. Een voor Nederland uniek culinair evenement.
Topchefs van over de hele wereld
Het programma van Chefs at the Parc op Culinair Landgoed Parc Broekhuizen kent vier avonden waarin sterrenchefs met elkaar koken. Maar liefst negen chefs met drie Michelinsterren zullen aanwezig zijn tijdens het evenement.
De eerste twee dagen met het openingsdiner en de ‘Talents op Europe Lunch’ zijn al uitverkocht. Voor ‘The best of Europe Diner’ op zondag 14 mei, waar enkele chefs hun beste gerecht bereiden en het afsluitende ‘The Grand Finale Diner’ op dinsdag zijn nog beperkt kaarten te verkrijgen.
Ook voor ‘The Kitchen Party’ - waarbij de menukaart is samengesteld als een wandeling langs chefs op de verschillende locaties van Parc Broekhuizen – zijn nog kaarten beschikbaar. Tijdens de wandeling doen gasten ook het monumentale landhuis aan; de thuisbasis van sterrenrestaurant Voltaire*.
Aanwezig bij Chefs at the Parc
Cas Pikaar, Restaurant Pikaar*, Nederland
Robin van de Bunt, de Leuf*, Nederland
Gert de Mangeleer, Hertog-Jan**, België
Thijs Vervloet, Restaurant Collete**, België
Viki Geunes, Restaurant Zilte***, België
Peter Hagen, Restaurant Ammolite**, Duitsland
Felix Schneider, Restaurant Ets**, Duitsland
Anton Gschewendtner, Atelier**, Duitsland
Daniel Georgiev, Ratsstuben**, Duitsland
Jan Hartwig, Restaurant Jan***, Duitsland
Marco Müller, Restaurant Rutz***, Duitsland
Thomas Bühner, Restaurant La Vie***, Duitsland
Fransesco Sansalone, Cocina Hermanos Torres***, Spanje
Paolo Casagrande, Restaurant Lasarte***, Spanje
Jesús Sánchez, Cenador de Amós***, Spanje
Rui Silvestre, Restaurant Vistas*, Portugal
Ricardo Coasta, the Yeatman**, Portugal
Heinz Beck, La pergola***, Italië
Magnus B. Carlsen, Alchemist**, Denemarken
Jordan Bailey, Retaurant Aimsir**, Ierland
Stefan Heilemann, Restaurant Widder**, Zwitserland
Christian Kuchler, Taverne zum Schäfli**, Zwitserland
Andreas Senn, Senns.Restaurant**, Oostenrijk
Juan Amador, Restaurant Amador***, Oostenrijk
Blijf op de hoogte
Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.