IJssel Restobar opent haar deuren in Pillows aan de IJssel

Auteur: redactie
Opening F&B 21 mei 2024
IJssel Restobar opent haar deuren in Pillows aan de IJssel

Onlangs opende IJssel Restobar haar deuren in Pillows Hotel aan de IJssel. Het fine-dining restaurant IJssel in Pillows Hotel Deventer heeft plaatsgemaakt voor een Restobar met nieuw concept. Voor het creëren van een warm en tijdloos interieur werd er samengewerkt met Lot Sturm, die eerder ook het interieur van Pillows Hotel Reylof in Gent verzorgde.

Het restaurant behoudt haar vertrouwde gezichten en introduceerde een nieuwe menukaart. Het eindresultaat is een restaurant waar alles mag, van een borrel met bites tot aan een uitgebreid diner voor een speciale gelegenheid, allemaal op hoog niveau in een ongedwongen en gezellige sfeer.

Hotel manager Miranda Bouwmeester: “Het voelt als een mijlpaal om na de renovatie van onze hotelkamers nu ook het nieuwe restaurant te mogen openen. We zijn er meer dan klaar voor om vaste en nieuwe gasten op de mooiste plek in Deventer in IJssel Restobar of op het aangrenzende terras te ontvangen. Het draait hier om het creëren van herinneringen, om mensen samen te brengen rond heerlijk eten en drinken!” 

Simpelweg genieten aan de IJssel

Bij het ontwikkelen van het nieuwe restaurantconcept, IJssel Restobar, stond één gedachte centraal: iedereen kan hier op zijn eigen manier genieten. Het interieur is ontworpen met verschillende zitopties in gedachten, van gezellig naast elkaar aan hoge tafels tot aan een klassiek tafeltje voor twee. Gasten kunnen ook gezellig aan de bar zitten voor een bite en borrel.

Het speelse interieur weerspiegelt wat er op de menukaart staat, het is maar net waar gasten zin in hebben: van 24 maanden gerijpte Jamon ‘Batallé el Unico’ bij de borrel en Yellowtail Kingfish als voorgerecht of een scharrelkippetje 'Label Rouge' om te delen. Doorgewinterde dessertliefhebbers kunnen genieten van klassiekers zoals de Dame Blanche en sinaasappel crêpes met vanilleroom. De keuze bij IJssel Restobar is nét zo breed als het smaakpalet. Naast het restaurant hebben ook de hotelkamers een upgrade gekregen, om zo het ultieme weekend weg te creëren voor bestaande en nieuwe (hotel)gasten. 

Over Pillows Hotels en haar restaurants

De hotels en restaurants van het label zijn gevestigd op de mooiste locaties in Nederland en België, zowel in stadscentra als omgeven door schitterende natuur. Sinds de start in 2017 zijn de volgende hotels en restaurants geopend: Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch en Coperto Restobar in Zwolle (2017), Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, restaurant LOF en Olivier Le Petit Bistro in Gent (2018), Pillows City Hotel Brussels Centre in Brussel (2020), Luxury Boutique Hotel aan de IJssel en restaurant IJssel in Deventer (2021), Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park en Restaurant VanOost en Spring Brasserie (2022) en Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen (2023). Pillows valt onder International Hotel Management Group, dochteronderneming van Amerborgh, opgericht door Alex Mulder.

Overig nieuws