Restaurant De Bokkedoorns is vijftig jaar lid van Koninklijke Horeca Nederland. Reden voor KHN-voorzitter Toon Naber om eigenaar John Beeren te verrassen met bloemen en een oorkonde. "Leden als Beeren zijn de steunpilaren van de brancheorganisatie. Zij dragen bij aan het positieve beeld van de Nederlandse horeca. Beeren is
een voorbeeld van gastvrijheid", lichtte Naber toe.
*Hecht team*
John Beeren is 35 jaar eigenaar van De Bokkedoorns en heeft al twintig jaar lang, twee Michelinsterren. Dit is voor Nederland zeker een unieke prestatie. Beeren heeft een bijzonder team waar zijn gastheer Peter Bruins al 33 jaar werkzaam in is en zijn chef-kok, Lucas Rive, 26 jaar is verbonden aan het restaurant.
*Passie voor de horeca*
Beeren zette zich ook in voor de profilering van de topgastronomie in Nederland via de Alliance Gastronomique. Hij is hier jarenlang voorzitter van geweest. Beeren is een ware ambassadeur voor het vak en met zijn passie is hij altijd bereid de horeca voor het voetlicht te brengen en/of bestuurlijke taken op zich te nemen.
~Myrtille Vromans~
Jubileum voor restaurant De Bokkedoorns
23 november 2011