Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik Hotels & Restaurants

Auteur: Redactie
Michelin 23 maart 2023
Restaurant Voltaire* toegetreden tot Romantik Hotels & Restaurants

Hotel Parc Broekhuizen, inclusief restaurant Voltaire*, is het nieuwste Nederlandse lid van Romantik Hotels & Restaurants. Parc Broekhuizen is gevestigd op een landgoed in Leersum, in natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug.

Restaurant Voltaire

Het culinaire aanbod van Romantik Hotel Parc Broekhuizen is bekend. In Voltaire verzorgt Chef Arturo Dalhuizen zijn gerechten getypeerd met de woorden vers, fris en elegant. Veel van de ingrediënten komen uit eigen tuin of van het land uit de directe omgeving. Het restaurant is modern ingericht en zomers kunnen de gasten op terras dineren. Bistro LOF complementeert het culinaire aanbod met kleine hapjes voor de lunch of het diner in een relaxte omgeving. In de maand mei verwelkomt Romantik Hotel Parc Broekhuizen opnieuw het driedaagse evenement ‘Chefs at the Parc’, waarbij Dalhuizen samen met een dertigtal collega Michelin chefs en vrienden diverse gerechten zal bereiden.

Uitbreiding Romantik

Thomas Edelkamp, CEO van Romantik hotels & Restaurants, is verheugd met het aangesloten Nederlandse hotel: “Met Hotel Parc Broekhuizen breiden we onze portfolio in Nederland uit met een fantastische bestemming. Het hotel is een juweel in de wereld van zelfstandige hotels. We bijzonder blij met Anita als ervaren gastvrouw in de gelederen van Romantik Hotels & Restaurants.’’

Ook Anita Bos, voorheen directeur van het Amstel Hotel in Amsterdam, verwacht veel van de nieuwe samenwerking: “We zijn erg blij met de toetreding tot Romantik Hotels. Het voelt als een sterke familieband en een professionele, ambitieuze organisatie met de focus op persoonlijke serviceverlening en hoge kwaliteit. We kijken ernaar uit meer Europese gasten te ontvangen op ons landgoed. We zijn ervan overtuigd dat Romantik Hotels ons hierbij goed zal ondersteunen.”

Govert Janzen, lid van de Romantik Hotels & Restaurants, Raad van Toezicht en directeur van Romantik Hotel Mondragon in Zierikzee, kijkt met optimisme naar de toekomst: “Het feit dat Anita besloten heeft toe te treden tot Romantik Hotels & Restaurants vormt een nieuw en aantrekkelijk visitekaartje voor onze organisatie. Eerst de toetreding van Parkhotel De Wiemsel en dan nu Parkhotel Broekhuizen. Het bewijst dat Romantik’s marketingstrategie de aandacht trekt. Dit betekent dat de merkwaarde voor onafhankelijke hoteliers in Nederland en daarbuiten nog verder wordt vergroot.”

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws