Maandag vond de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren plaats in Maastricht en er was ruimte voor elf nieuwkomers. Veertien restaurants verloren...
Thomas en Merlijn van Santvoort van restaurant Flicka* in Kerkdriel hebben een pittig jaar achter de rug. Er moest een WHOA-procedure worden gestart o...
In dit artikel vertellen een restaurateur, lunchroom- en caféondernemer hoe hun concepten tot stand zijn gekomen. Het bepalen van een horecacon...
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland) De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...
Gisteren publiceerde De RestaurantKrant een lijstje met restaurants die volgens data-expert Cmotions in aanmerking komen voor hun eerste Michelin...
Halverwege het interview pakt chef-kok Thomas van Santvoort de zwarte kaars op tafel vast, die naar zijn mening waarschijnlijk niet recht genoeg in de...
De maarteditie van De RestaurantKrant is uit! Niet alleen hebben we een fonkelnieuw design, maar we spreken ook nog eens met de eigenaren van restaura...
Met twee nieuwe tweesterrenrestaurants en maar liefst twaalf nieuwe sterren kunnen we editie 2019 inlijsten. Nederland telt vandaag 110 sterrenzaken i...