Op 15 januari was derde editie van de voorronde van de Green Chefs Hat op Horecava. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van plantaardig koken....
Op dinsdag 24 september streden vier teams uit Nederland en België tijdens Gastvrij Rotterdam om de winst van de prestigieuze Green Chefs Hat. De...
Op 24 september 2024 reikt We’re Smart in samenwerking met Gastvrij Rotterdam zijn jaarlijkse Future Awards uit. De Future Awards is de bekronin...
Het Gastronomisch Gilde en We’re Smart hebben drie wildcards uitgedeeld voor de finale van de Green Chefs Hat tijdens Gastvrij Rotterdam. De o...
Op 10 januari was tweede editie van de voorronde van de Green Chefs Hat op HORECAVA. Deze wedstrijd staat volledig in het teken van pure plant koken....
Restaurant Maeve*, Tommy Janssen en Sem Klein Oonk uit Utrecht zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts 2024! Tijdens de finale in de wedstrijd...
Gastvrij Rotterdam vierde dit jaar haar tiende editie. Dit jaar besloeg de horecavakbeurs vijf uitverkochte beurshallen in Rotterdam Ahoy, waarmee dez...
Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden elf deelnemende teams om een plek in de finale van...
Yornie van Dijk van Restaurant Basiliek* / 5 radijzen uit Harderwijk is de eerste winnaar geworden van de nieuwe 100 procent plantaardige kookwedstrij...
Op 18 september zal tijdens Gastvrij Rotterdam de finale plaatsvinden van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, de Green Chef’s Hat....
Op 11 januari was de voorronde van de Groene Kokmuts op de Horecava, een nieuwe wedstrijd die geheel in het teken staat van plantaardig koken georgani...
Jasper Panis en Max Risselada van het Amsterdamse restaurant Flore zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts. Tijdens de finale in de wedstri...
We’re Smart® Green Guide, dé referentie in de culinaire wereld van groenten, maakte op 21 september de beste groentenrestaurants &eac...
Bewerkt voedsel is de kern van de wereldwijde gezondheidsproblematiek en bewustwording daarvan is een eerste stap naar een gezondere samenleving. Dat...
BBB Maastricht, de oudste horecavakbeurs van Nederland, vindt plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober in MECC Maastricht. BBB Maastricht biedt ee...
Librije’s Zusje, het tweesterrenrestaurant in Waldorf Astoria Amsterdam, is uitgeroepen tot Beste Groenterestaurant in Nederland 2018. Executive...
Op dinsdag 9 oktober, dag twee van horecavakbeurs BBB Maastricht, organiseren BBB Maastricht en Hotel Management School Maastricht de tweede editie va...
De acht teams die de jaarlijkse strijd om de HANOS Gouden Koksmuts aangaan, zijn bekend. De spannende wedstrijd voor brigades van toprestaurants met e...
De HANOS Gouden Koksmuts is de meest begeerde prijs voor koks en werd op maandag 9 januari 2017, tijdens de Horecava, voor de 57e keer uitgereikt. Het...
Gerenommeerde chefs strijden om de meest begeerde prijs voor koks De acht teams die op de Horecava de jaarlijkse strijd om de Gouden Koksmuts aanga...
Nederlandse toprestaurants gaan tijdens de "Horecava":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=horecava&x=zoeken de strijd weer aan voor het veroveren van d...
De acht toprestaurants die met hun brigade en topchef tijdens de komende Horecava deelnemen aan de Gouden Koksmuts zijn bekend. Ook laat het Koksgild...
De finalisten van de Beste Benelux Groenterestaurant 2014 zijn bekend. Onder de twaalf mogelijke winnaars zijn vier Nederlandse restaurants genomineer...
Niven van Niven Kunz uit Rijswijk is uitgeroepen tot Beste Groenterestaurant 2013. De Nederlandse prijsuitreiking vond plaats tijdens de Fine Food Pro...
De Belgische restaurateur Frank Fol uit Meldert gaat koken voor de Belgische astronauten Frank Dewinne en diens collega-ruimtevaarders. Fol zal pakjes...