Leonardo Royal Den Haag Promenade heeft vandaag tijdens de grootste internationale haringparty van Nederland geproost op een nieuw (haring)seizoen en...
Dinsdag 28 juni organiseren The Wine & Food Association en Pitch PR een wijnvakbeurs met de nadruk op de nieuwe oogstjaren en recente ontwikkeling...
Het traditionele haringhappen is altijd al populair geweest in Nederland. Maar er is duidelijk een nieuwe trend zichtbaar: het experimenteren met hari...
Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe heeft gisteren op de Scheveningse visafslag een bedrag opgeleverd van 78.000 euro. Groothandel Makro deed het...
Op 27 juni werd op de Horecawerf in Amsterdam voor de vijfde keer de Horeca Haringparty georganiseerd. Tijdens dit event werd er weer volop genoten va...
Ingrediënten (4 personen) 4 zoute haringen (Hollandse nieuwe) 3 eieren 2 sneetjes witcasinobrood, zonder korst 4 eetlepel olijfolie extra v...
Een nieuwe generatie chefs verovert Nederland. Joris Bijdendijk (Executive Chef bij Restaurant Bridges) is nog maar 29 jaar, maar ontving onlangs zi...
De start van het haringseizoen is uitgesteld van 5 naar 19 juni. De haringgroothandel heeft dit in overleg met de visdetailhandel en de aanvoerders be...
Restaurant Blender in Rotterdam voert sinds deze week een kaart waar gasten kunnen kiezen tussen twee menu's. Het restaurant schrapt de traditionele m...
Holland Casino en de Nederlandse Oestervereniging kondigden onlangs een bijzondere samenwerking aan tijdens een verleidelijk oesterdiner in het vernie...
Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe heeft dinsdag op de visveiling in Scheveningen 58.000 euro opgebracht. De opbrengst gaat naar de Stichting Kinderpo...
Er zal dit jaar tijdens de start van het haringseizoen op 8 juni genoeg haring van goede kwaliteit voorhanden zijn, zo meldt de Nederlandse haring-gro...
Het eerste vaatje Hollandse Nieuwe werd dinsdag geveild op de Scheveningse visafslag. De opbrengst van 66.000 euro gaat dit jaar naar de Stichting Kin...