Elke maand maken inspecteurs van Michelin Nederland enkele restaurants bekend die hun intrede maken in de Nederlandse versie van de gids van 2023...
Deze week valt bij iedere restaurateur de hagelnieuwe De RestaurantKrant op de mat. In deze zomerse uitgave een uitgebreid interview met Jurrie van de...
Horecabreed wordt zuivel op dagelijkse basis gebruikt om melkschuim mee te maken. Cappuccino is de meestverkochte koffiespecialiteit in Nederland, maa...
Mensen met een lactose-intolerantie of koemelkallergie (twee heel verschillende dingen, maar daarover straks meer) gebruiken vaak plantaardige melkver...
Specialty coffee is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden in Nederland. In de horeca is koffie essentieel, net als in B&B en dan zeker...
Via een speciale Facebookactie mogen we een melkopschuimer t.w.v. € 345,- of een Chai Latte horecapakket met een omzetwaarde van € 600,...
Niet iedere gast vraagt erom, maar voor de echte liefhebber maakt de kwaliteit van een espresso een groot verschil. Daarom is aandacht voor koffie – o...
Foam Locus werd vandaag tijdens Horecava 2017 gelanceerd en wint de Horecava Innovation Award categorie Equipment and Service. Jury: “Foam Locus...
Ingrediënten sterke espresso magere melk koffiesiroop met kokosaroma gecondenseerde melk fijngestampt ijs Bereiding Doe het ijs en d...
Na de koude wintermaanden breekt langzaamaan het zonnetje weer door. Om dit te vieren kunnen koffieliefhebbers tot en met 11 mei genieten van de nieu...