47 procent van de Nederlandse consumenten geeft aan het geen probleem te vinden dat horecazaken hun reserveringsgegevens gebruiken voor een betere gas...
Ondernemen in Groningen… Hasret, een geliefde keuze in de stad, bestaat uit twee populaire kebabzaken die goed bekend zijn bij de lokale bevolk...
Na maanden van voorbereidingen is het eindelijk zover: De Beren opent 1 november haar tweede vestiging in Valkenburg. Dit nieuwe restaurant, gevestigd...
Na een sluiting van ruim zeven maanden heropende Loetje in Breukelen op 24 oktober weer de deuren. Dimitri Brak, locatiemanager van het biefstukrestau...
Luxe ontmoet comfort deze winter, wanneer Restaurant Chocolat, een van de meest geprezen restaurants van Breda, tijdelijk haar deuren opent in Hotel K...
Nacho’s zijn niet meer weg te denken van de menukaarten van Nederlandse horecazaken, want gasten zijn dol op het smaakvolle deelgerecht. Om te o...
Na een sluiting van ruim zeven maanden heropent Loetje in Breukelen op 24 oktober weer de deuren. Het populaire biefstukrestaurant dat in maart werd g...
Tijdens een feestelijke awardshow op het duurzame inspiratiepaviljoen van Gastvrij Rotterdam zijn de Gaia Green Awards 2024 uitgereikt. De a...
De manier hoe je met je doelgroep communiceert, zegt heel veel over je merk. Het is een belangrijke eerste indruk waarmee je niet alleen een boodschap...
Begin augustus opende het gloednieuwe Los Cosmos zijn deuren in het centrum van Leiden. Het restaurant heeft een schitterende locatie gevonden in het...
Een brandguide, jouw merk op papier, is de belangrijkste basis voor een solide onderneming. Je logo, merkkleuren, tone of voice en uitgeschreven conce...
Op zoek naar More Horeca Success? Bezoek op 7, 8 & 9 oktober BBB Maastricht en laat je door meer dan 350 standhouders inspireren of kom netwerken...
Aanstaande zondag opent Fat Phill’s een nieuw restaurant op de Kinkerstraat in Amsterdam. Met deze nieuwe aanwinst, telt Fat Phill’s zesti...
Dit najaar opent Vivid: een restobar in de gezellige Nobelstraat in hartje Utrecht. "Het is een welkome verrassing tussen de cafés en studenten...
Op zondag 1 september opende Restaurant Smelt in Den Bosch. Gelegen in de bekende Korte Putstraat, trok het restaurant direct veel belangstelling. Ond...
Ondernemen in… In het midden van het Groene Hart staat de scheve toren van de Sint-Janskerk als kenmerkend symbool van Linschoten. De verzakte...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat is...
Veel chefs zijn alweer bezig met de najaarskaart en de feestdagenkaart. Maar het samenstellen van een nieuwe kaart wordt steeds lastiger. Zeker als je...
In de wereld van de horeca spelen herkenbaarheid, professionaliteit, gastvrijheid en creativiteit een cruciale rol. De merkidentiteit vormt het hart v...
51 procent van de Nederlanders bezoekt wel eens alleen een restaurant om te lunchen of te dineren. De andere helft doet dit liever in het bijzijn van...
Met trots kondigt restaurant Ovum in Grave de komst aan van de nieuwe chef-kok, Quintus te Duits. De 26-jarige chef heeft in juli de scepter van Sebas...
Onlangs mocht ik te gast zijn bij de opening van Restaurant Ode in Dokkum, de prachtige nieuwe zaak van chef Geert-Jan Vaartjes. Restaurant Ode is alw...
Op dinsdag 8 juli is de innovatieve Dry Aged Biet Chefs Club officieel gelanceerd, een unieke samenwerking tussen vier vooraanstaande topchefs: Yornie...
Chef Wouter van Laarhoven en gastvrouw Malou Hagenaars hebben op 5 juli 2024 Alma Bistro in Breda geopend. De gastronomische bistro is na sterrenresta...
Stijgende prijzen in de horeca zorgen ervoor dat gasten hun geld anders besteden wanneer ze uit eten gaan. Zo kiest bijna een derde van de Nederlander...
Center Parcs beheert met het compleet vernieuwde Zuiderzoet in Zeewolde voor het eerst in dertien jaar weer zelf een restaurant in Nederland. Voor de...
In augustus opent het boutiquehotel The Diamond zijn deuren aan het bruisende Leidseplein in Amsterdam. Dit veelbesproken hotel, ontworpen door archit...
In de horeca is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends en dit geldt zeker ook voor brood en beleg, twee basiselementen die ve...
Op een plek waar voorheen de geschiedenis letterlijk geschreven werd - de locatie deed dienst als redactie van dagblad Het Vrije Volk - opent het nieu...
ROUX is een veelbelovende toevoeging aan de culinaire scene van de Jordaan in Amsterdam, opgezet door drie gepassioneerde vrienden: Evy Marteijn, Roos...
De iconische onbeperkte spareribs zijn tijdelijk terug op de kaart bij De Beren. Ter ere van het 40-jarig jubileum kunnen gasten van 10 juni tot en me...
De veronderstelling dat Michelin veel belang hecht aan decor en service, klopt niet altijd. “Het eten is en blijft het belangrijkste”, ald...
Het nieuwe restaurant Uncorked opent, als het aan ondernemer Robbert Vlak ligt, binnenkort haar deuren in Den Haag. Vlak droomde tijdens zijn horecaop...
Onlangs opende IJssel Restobar haar deuren in Pillows Hotel aan de IJssel. Het fine-dining restaurant IJssel in Pillows Hotel Deventer heeft plaatsgem...
De populaire Caribische Fusion restaurantketen Mondi breidt uit naar Rotterdam. Na drie vestigingen in Amsterdam en Badhoevedorp slaat Mondi zijn vleu...
Bjorn Stukje (37) transformeerde een jaar geleden café De Egelantier in Den Dolder naar Bistro Hero. De zaak onderging een restyling waarbij de...
Lof, het fine-dining restaurant in Pillows Grand Boutique Hotel Reylof, verwelkomt Paul de Groote als chef de cuisine. Met de komst van de Zeeuwse che...
Met zijn 28 jaar is Armin Vahabian, oprichter van de Nederlandse fastfoodketen Fat Phill’s, de enige Nederlander in de welbekende Forbes 30...
Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Vrijdag 12 april opent The All Out Amsterdam haar deuren in Amsterdam. Dit do-F&B en socializing concept, afkomstig van de creatieve geesten achte...