Het Kruisherenhotel en Sergio Herman praten over samenwerking

Auteur: Redactie
Gastronomie 19 mei 2023
Het Kruisherenhotel en Sergio Herman praten over samenwerking Het Kruisherenhotel werd in 2017 geclassificeerd met vijf sterren

Gisteren meldde De Limburger over een mogelijke samenwerking tussen het Kruisherenhotel Maastricht (onderdeel van Oostwegel Collection) en chef-kok Sergio Herman. 

Oostwegel Collection heeft daarop gereageerd: "Het Kruisherenhotel en Sergio Herman hebben een intentieovereenkomst getekend waarin beide partijen de wens voor een potentiële samenwerking uitspreken. Het gaat hier om een intentie tot samenwerking in het kader van de uitbreiding van het Kruisherenhotel, er zijn nog geen concrete afspraken tussen beide partijen gemaakt. We bevinden ons momenteel in de verkennende fase. Wanneer de afspraken concreter worden, zullen we jullie hier direct over informeren."

Over Kruisherenhotel Maastricht 

In het centrum van Maastricht staat het voormalige 15e-eeuwse Kruisherenklooster. Samen met de monumentale, gotische kerk is het klooster getransformeerd tot designhotel. Het vijfsterrenhotel telt 60 moderne, comfortabele kamers. In het schip van het hotel, op de entresol, bevindt zich het Kruisherenrestaurant waar pure en regionaal georiënteerde gerechten worden geserveerd. Op de begane grond bevinden zich drie boardrooms (4-16 personen) en de Wine Bar Rouge & Blanc. Kruisherenhotel Maastricht maakt sinds 2005 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection en is lid van Design Hotels. 

Overig nieuws