Restaurant Fred** verhuist binnen Rotterdam naar Terraced Tower

Auteur: Redactie
Gastronomie Michelin 7 oktober 2022
Restaurant Fred** verhuist binnen Rotterdam naar Terraced Tower

Restaurant Fred (2 sterren) van Fred Mustert verhuist tegen het einde van dit jaar naar de nieuwe locatie in Rotterdam: op de gelijkvloerse verdieping van de Terraced Tower, op loopafstand van de Oude Haven en de Markthal en met een uitzicht op de Hertekade en de Maas, meldt Michelin.

Het restaurant zal met hetzelfde elan en hetzelfde team blijven werken. Het pand waar Fred nu in gevestigd zit, wordt overgenomen door Terry Priem van Bib Gourmand Gastrobar Ster. Hij zal er zijn tweede zaak ‘restaurant Ster’ openen.

De bandenproducent meldt het volgende over Fred: “Zodra u het restaurant van Fred Mustert binnenstapt, neemt hij u mee op avontuur. Het stijlvolle interieur telt een paar eyecatchers: een kunstwerk van leer met 24-karaats goud, een indrukwekkende winedome en een lichtinstallatie die als een handtekening door het restaurant loopt. Onder de indruk? Wacht maar, want het echte spektakel moet nog komen. De keuken van chef Mustert is modern, maar verwacht geen overbodige liflafjes. Hij verloochent allerminst zijn klassieke basis en laat het product voor zich spreken. Zijn weldoordachte creaties zijn spannend, alles is minutieus afgewogen. Hij geeft klassieke smaakcombinaties een originele invulling, zoals zijn combinatie van langoustines en meloen. Een klassieker, net als zijn bekoorlijke kaaskar. Chef Mustert levert culinair maatwerk. Less is hier echt wel more!”

Blijf op de hoogte

Wil jij op de hoogte gehouden worden van het laatste restaurantnieuws en twee keer per week de digitale nieuwsbrief van De RestaurantKrant ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Overig nieuws