Restaurant Rijnzicht sluit zich aan bij Alliance Gastronomique

Auteur: Redactie
Gastronomie 14 december 2022
Restaurant Rijnzicht sluit zich aan bij Alliance Gastronomique

Europa’s langst bestaande samenwerkingsverband van restaurants heeft weer een nieuw lid welkom geheten. Restaurant Rijnzicht uit het Gelderse Doornenburg sluit zich vanaf 1 januari 2023 aan bij de Alliance Gastronomique
 
De leden van dit culinaire samenwerkingsverband vinden elkaar in een passie voor perfectie. Voor hun gasten staat de Alliance borg voor topkwaliteit, creativiteit en oog voor detail. “Ik ben er trots op om dit jaar weer een nieuw restaurant bij de Alliance Gastronomique aan te laten sluiten”, aldus voorzitter Gerard Wollerich namens het bestuur. Restaurant Rijnzicht is tijdens de eindejaarsbijeenkomst van maandag 28 november geïnaugureerd en draagt vanaf 2023 trots het Alliance Gastronomique schild op de gevel.
 
De Alliance ontwikkelde zich de afgelopen 55 jaar tot een stevig fundament voor de culinaire ontwikkeling in Nederland. De betrokken restaurateurs staan borg voor een constante topkwaliteit. Niet zelden hebben de chefs van nu zich de afgelopen jaren in deze ambiance kunnen bekwamen in hun vak. 

Restaurant Rijnzicht

Sinds december 2018 is Restaurant Rijnzicht in het bezit van 1 michelinster. Zij hebben deze behaald door de culinaire beleving die je in het restaurant ervaart, met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentatie. Restaurant Rijnzicht wordt gerund door Carolien van der Velde en Mike Cornelissen (de vierde generatie van de familie Cornelissen).

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante restaurantnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws