'T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland 2021

Auteur: Redactie
Mensen 27 september 2021
'T Noorden wint verkiezing Leukste horecateam van Nederland 2021

Afgelopen vrijdag heeft ’T Noorden de prijs in ontvangst mogen nemen als Leukste horecateam van Nederland. De verkiezing is onderdeel van de Week van de horeca die plaatsvond tussen 20 en 25 september, waarin tevens de finales van de verkiezing plaatsvond. 

Ze stonden al met zijn allen voor het raam te wachten, hopende dat de jury hen had gekozen als winnaar van de verkiezing ‘Het leukste horecateam van Nederland’. De jury werd al snel gespot op de parkeerplaats, wat ontaarde in een luid gejuich voor de deur van ’T Noorden.  

Uit tientallen inzendingen hebben juryleden Patrick Treichl en Milo Berlijn zes finalisten geselecteerd; SOIF, Calshof, Westcord Hotels & Resorts, ’T Noorden, Villa Ockenburgh en Brownies and Downies Almere – Buiten.

Alle finalisten zijn tijdens de Week van de horeca bezocht door de jury, samen met studenten van het Albeda College en Zadkine Rotterdam. “Het was geweldig om via alle inzendingen te zien hoeveel prachtige horecateams Nederland kent en de positiviteit die de horeca toch nog voelt in deze bijzondere tijd. Tijdens ons bezoek bij de finalisten zag ik onwijs veel enthousiasme en optimisme bij de ondernemers en hun teams, wat nogmaals liet zien hoe mooi het is om te werken in de horeca, aldus een enthousiaste Treichl. 

Betrokkenheid

Uiteindelijk is ’T Noorden verkozen tot winnaar en mogen zij zich een jaar lang het leukste horecateam van Nederland noemen. Volgens jurylid Milo Berlijn verdient ’T Noorden de prijs vanwege hun enorme aandacht voor alle medewerkers van het team, zowel op het gebied van medewerkerstevredenheid als de aandacht op training en ontwikkeling. “Allereerst had ’T Noorden een onwijs mooie inzending gemaakt, waarin zij duidelijk lieten zien dat elke medewerker binnen het team erg betrokken is bij het bedrijf. Tijdens ons jurybezoek werd dit gevoel bevestigd en lieten de ondernemers en hun team zien als één team samen te werken, met plezier, aandacht voor elkaar én voor persoonlijke ontwikkeling”, aldus Berlijn. 

Over Week van de horeca

De Week van de horeca is de XXL editie van de Nationale Horecadag en zal vanaf nu elk jaar plaatsvinden in september. Tijdens de Week van de horeca organiseren horecabedrijven door heel Nederland workshops en kijkjes achter de schermen om werkzoekenden en studenten te enthousiasmeren voor de horeca.

Tegelijkertijd worden tijdens de Week van de horeca alle huidige horecaprofessionals in het zonnetje gezet en vindt de jaarlijkse verkiezing plaats voor Het leukste horecateam van Nederland. Het initiatief wordt ondersteund door diverse organisaties zoals SVH, L1NDA, FNV Horeca, VHC, Oud Reuchlin & Boelen, Gastvrij Rotterdam en het Gastronomisch Gilde. 

Overig nieuws