Voor een publiek van meer dan vijftienhonderd restaurateurs, journalisten en partners stelde Gault&Millau België op maandag 7 november d...
Het Fieldlab evenement voor de horeca is vandaag van start gegaan in Utrecht. Vijf cafés in de Domstad doen mee aan het proefevenement, w...
Onlangs is De Pier in Scheveningen met restaurant ZILT een nieuw horecaconcept rijker. Het restaurant met rondom uitzicht over zee en boulevard voert...
Vandaag opent friterie Par Hasard haar deuren in Alkmaar. De vestiging wordt gerund door de ervaren en gedreven frietbakker Xander Poort die Par Hasar...
De Pier in Scheveningen was in 2018 zeer in trek als evenementen- en congreslocatie. Ten opzichte van 2017 is het aantal evenementen dat op De Pier we...
Ook van Hemelvaart tot Pinksteren is Den Haag weer een waar food- & shoppingparadijs. Zo kun je heerlijk eten op de Haagse Markt, bij Rrrollend De...
"De Pier":http://www.decafekrant.nl/?q=pier&x=zoeken heeft zijn programmering bekendgemaakt. Vanaf aankomend weekend worden op de Scheveningse Pier he...
"De Pier":http://www.hospitality-management.nl/?q=pier&x=zoeken in Scheveningen heeft vanmiddag zijn deuren van het benedendek weer geopend. In navolg...
De Pier in Scheveningen heeft de negen ondernemers bekendgemaakt die hun deuren openen voor het publiek. Op zowel het beneden- als het bovendek en he...
Vanmiddag heeft "De Pier":http://www.hospitality-management.nl/?q=pier+scheveningen&x=zoeken in Scheveningen zijn 100.000ste bezoeker mogen verwelkome...
De Pier in Scheveningen gaat zaterdag om 10:00 uur weer deels open voor het publiek. Het betreft het gerenoveerde bovendek, het pannenkoekenrestaurant...
De Pier B.V. heeft voor de komende vijf jaar een strategische partnership gesloten met Koninklijke Grolsch. De bierbrouwer is hiermee de komende jar...
De eigenaren van de Scheveningse Pier en de gemeente Den Haag willen afspraken maken om het markante bouwwerk aan de kust nieuw leven in te blazen. De...
De Pier van Scheveningen, een Nederlands icoon, gaat zo snel mogelijk weer open voor het publiek. KondorWessels Vastgoed (onderneming van VolkerWess...
De Bourgondische Horecavakbeurs BBB en Folie Culinaire, hét vakevent voor professionals in de topgastronomie, trokken samen 13.169 vakbezoekers. Dat...
Folie Culinaire 2014 presenteert voor het tweede jaar op rij een vernieuwd concept met een line-up die garant staat voor inspiratie op het hoogste n...
"Folie Culinaire":http://www.folieculinaire.com/ 2014 biedt chocolatiers en patissiers een zoet gelikt programma met meer dan genoeg uitdaging. Niet a...
Met het vroege aanbreken van de lente kennen de strandpaviljoens dit jaar een seizoenstart om van te dromen. Of dit een voorbode is voor een goed jaar...
Strandpaviljoen Day by Day in Den Haag organiseert samen met Brasserie NL iedere dinsdagavond, tot en met 2 juli, Lobster Night @ Day by Day. Gasten k...
Horecaconcern Van der Valk heeft officieel faillissement aangevraagd voor de pier van Scheveningen. De locatie zou niet rendabel zijn. Kosten lopen e...
In januari en februari opent Hotel New York in Rotterdam deuren die normaal gesproken voor de restaurantbezoekers gesloten zijn. Een gids zal laten zi...