Het is met grote trots dat wij u ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...
Maar liefst vijf maanden hielden de restaurants dit jaar de deuren noodgedwongen gesloten. Een rollercoaster door de hel voor veel horecaondernem...
Zes maanden na de brand in Restaurant Amarone staan chef de cuisine Jan van Dobben (rechts op de foto) en maître Jasper Verhagen weer te trappel...
Restaurant Amarone in Rotterdam zal op 21 februari 2020 de deuren weer openen na de brand die het in augustus 2019 trof. Het sterrenrestaurant van che...
Gert Blom draagt sterrenrestaurant Amarone in Rotterdam per 1 juli 2018 over aan chef Jan van Dobben. Van Dobben was sinds juli 2017 al mede-eigenaar...
Het Rotterdamse restaurant Amarone gaat een samenwerking aan met Koninklijke ERU om koks te inspireren over de culinaire toepassingen van de ERU Chees...
Chef Jan van Dobben is per juli 2017 mede-eigenaar van restaurant Amarone. De 28-jarige van Dobben werkt sinds 2012 bij Amarone en staat nu samen met...