De Netflix documentaire ‘Seaspiracy’ pakt de wereldwijde visindustrie keihard aan. Documentairemaker Ali Tabrizi zet een beeld neer over d...
Op de Oosterschelde sleepte vandaag de YE155 de eerste oesters van het seizoen. Schipper Maurice Boone overhandigde de oesters aan de Nederlandse Oest...
Vis eten zonder schuldgevoel. Op de Seafood Parade van Good Fish Foundation kan het. Op dit festival dat zondag 16 september plaats vindt bij de Landm...
Bijna alle grote cateringbedrijven maken vóór een event de borden op. Zijn er 150 no shows? Dan kunnen deze maaltijden worden weggegooid...
Samen met tientallen Belgische- en Nederlandse journalisten werd vandaag het oesterseizoen voor Nederland en België officieel geopend. Vanaf hede...
Restaurants, hotels, bedrijfsrestaurants en alle andere bedrijven die biologische producten willen bestellen, kunnen nu bij "EKOkopen.nl Zakelijk ":ht...
Sinds kort is het mogelijk om MSC gecertificeerde restaurants in Nederland te vinden via de online restaurantgids van Dinnersite.nl. De consument kan...
Onlangs startten een aantal partijen de campagne 'Duurzame vis op de kaart'. Voor ondernemers en koks in de horecabranche staan nu een aantal gratis b...
Bijna honderd restaurants in Nederland serveren tijdens de Week van de Zee (16 tot en met 23 mei) een Goed VISmenu. Op dit menu staan alleen maar viss...