Op dinsdag 14 januari streden vijf teams om de titel Chaud Devant Nederlands Kampioen Leermeester – Leerling. Een wedstrijd die al vele jaren op...
Op 11 januari vond de eerste editie van de nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde, het Open NK koken plaats. Deze nieuwe wedstrijd geeft iederee...
Zes chefs hebben zich maandagavond weten te plaatsen voor de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or. Vanwege het grote aantal aanmeldingen zag Bo...
Maandag 19 juni staat de Cookoff voor de Nederlandse finale van de Bocuse d’Or op het programma. Dertien chefs strijden tijdens dit ev...
Jasper Panis en Max Risselada van het Amsterdamse restaurant Flore zijn de winnaars van de Hanos Gouden Koksmuts. Tijdens de finale in de wedstri...
François Geurds is de nieuwe voorzitter van Stichting Bocuse d’Or Nederland. De SVH Meesterkok en eigenaar van sterrenrestaurants al...
Op 27 mei hebben 10 geselecteerde kandidaten in het FrieslandCampina Innovation Center gestreden voor een plek in de Nederlandse finale van Bocuse d&r...
Tijdens de jaarlijkse Sterklaslunch in SkyLounge Amsterdam, gelegen op de elfde etage van DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, werden gist...
Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en de Sterklas (ROC van Amsterdam) hebben een Letter of Intent getekend waarin ze aangeven nauw te gaa...
Nestlé Professional, bekend van onder andere haar merk CHEF, heeft zich versterkt met een nieuw culinair boegbeeld: Marcel de...
Vanaf 1 juni is het bestuur van Bocuse d’Or Nederland versterkt met 3 nieuwe bestuursleden. Met het vertrek van Marc van Gulick en het overlijde...
Met het sterk groeiende aantal restaurants in Amsterdam, dreigt er een tekort aan topchefs te ontstaan. Dit werd duidelijk tijdens de lunch voor een...
Op maandag 1 februari in het nieuwe jaar vindt het benefiet galadiner plaats ter ere en nagedachtenis van topchef Cas Spijkers. Tijdens deze avond k...
Vijf talentvolle koks strijden op maandag 21 september 2015 tijdens Gastvrij Rotterdam in de Nederlandse finale van Bocuse dOr. Een jury van sterre...
Een vakjury van SVH Meesterkoks die gelauwerd zijn met vele Michelinsterren, zal op 21 september acte de presence geven bij de Nederlandse finale va...
Deze week opende Eastwood zijn deuren, het nieuwe hotelrestaurant van "DoubleTree by Hilton":http://www.hospitality-management.nl/?q=doubletree&x=zoek...
Kok Ramon Beuk opent op 1 augustus de deuren van het restaurant VOOREENMAAND. In evenementenlocatie ÂDe Glazen Ruimte in Maarssen worden 11 maanden...
Het Martinuscollege in Grootebroek levert een topprestatie. Merel en Frederiek - leerlingen van deze school - hebben de eerste prijs behaald tijdens d...
Onlangs reikten SVH Meesterkoks Alain Alders en Marcel de Leeuw, tevens voorzitter en bestuurslid van de Stichting Sterklas, het certificaat Gezel che...
"Johan Drenth":http://www.johandrenth.nl/ mag zich de Mosselchef van 2012 noemen. De chef-kok van Hampshire Paping Hotel & Spa ging de strijd aan met...
Nadat eind augustus de deelnemende restaurants aan culinair festival Taste of Amsterdam bekend werden gemaakt. Is nu ook de line-up van de topchefs co...
Maandag 30 mei zullen vijftien teams van verschillende ROCÂs aantreden om te wedijveren om de 'Talent van de Toekomst Bokaal'. In deze wedstrij...
Michel van Dijk is benoemd tot chef-kok van Restaurant De Kersentuin in Amsterdam, waar hij de afgelopen vijf jaar al werkzaam was als Souschef. Van D...
Op 31 oktober 2010 traden Meesterkoks Marcel de Leeuw en Ron Blaauw toe tot het Gilde van Nederlandse Meesterkoks. Tijdens de Gildedag vond de inaugu...
Marcel de Leeuw (32), chef de cuisine van restaurant De Kersentuin, is geïnaugureerd als SVH Meesterkok. De inauguratie vond plaats in restaurant De...
Donderdag, tijdens de vierde en laatste beursdag van de Horecava 2010, is Herman Cooijman, leerling van het ROC Koning Willem I College in Den Bosch u...
Restaurant De Kersentuin is deze week officieel toegetreden tot Euro-Toques Nederland als nieuw lid. Euro-Toques is een overkoepelende internationale...