23 mei organiseert Stichting Visserijdagen Urk de veiling van het eerste kistje Meischol. De opbrengst van de veiling gaat dit jaar naar Stichting Hul...
Compass Group gaat samenwerken met Local2Local. Het platform maakt het makkelijker voor boeren en andere producenten om hun producten lokaal te v...
'Dutch Brave Food': dat is wat Katy Elst en Ron Okhuijsen, na ruim 25 jaar ervaring als horecaondernemers, op de kaart willen zetten bij Blue Bar1. He...
Deze week is de aftrap van de eerste horecasessie van de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening van ROC Mondriaan met Stichting Noordz...
Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk:...
Nog een paar dagen en dan start VISSCH, hét culinaire Noordzeevisfestival rondom de Scheveningse Visafslag. Dit unieke gratis toegankelijke foodfestiv...
De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week sp...
Van vrijdag 29 juni tot en met zondag 1 juli wordt het hart van de Scheveningse visserij omgetoverd tot het gratis foodfestival VISSCH. VISSCH is h&ea...
’s Werelds grootste hotelketen Marriott Hotels opent in het Paasweekend in Rotterdam de allereerste Fresh Fish Market. Hiermee heeft het Rotterd...
Een restaurant is vaak de plek voor een eerste kennismaking met een nieuwe vissoort. Aan restaurateurs de schone taak om vis op de kaart te zetten die...