2025 staat voor de deur! Hét perfecte moment om 2024 feestelijk af te sluiten en vooruit te kijken. Om de omzetmogelijkheden voor komend jaar o...
Chef-kok Kees Visser heeft maandag het wereldrecord aan één stuk koken verbroken. De Zeeuwse chef, winnaar van de Bocuse d’Or Nede...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen de kansen die net voor dat extra beetje omzet zorgen? De redactie van De RestaurantKrant heeft a...
2024 is aanstaande. We kunnen 2023 feestelijk afsluiten. Corona ligt ver achter ons, toch zijn de naweeën van de pandemie nog sterk voelbaar in d...
Ondernemen in Lelystad. “Bij het bepalen van het nieuwe menu houden we heel erg rekening met de seizoenen en of producten hier uit de buurt kome...
Op de vrijdag voor Moederdag is er door consumenten al een recordaantal reserveringen gemaakt voor de Moederdag high tea. Nederlandse restaurants hebb...
Ondernemen in de horeca is vooruitkijken. Waar liggen die extra omzetkansen die net voor dat extra stukje omzet zorgen? De redactie van De Restau...
Het einde van 2022 is aanstaande. Voor de horeca sowieso een beter jaar dan 2021. Dat jaar stond namelijk nog veel meer in het teken van corona en moe...
Communiceren met gasten is in de horeca essentieel. Nu de branche nog altijd gebukt gaat onder de coronamaatregelen is communiceren via digitale kanal...
De onbetwiste hotdog- en cocktailkoning van Zwolle werd noodgedwongen een heuse koekjeskoning tijdens de coronacrisis. Rolf Dingerink vertelt over ond...
Valentijnsdag is normaal gezien één van de populairste dagen van het jaar om uit eten te gaan. Dit jaar voelt deze dag echter heel ander...
Speciaal voor Valentijnsdag wordt de beroemde FEBO op het Amsterdamse Stadionplein omgetoverd tot romantisch restaurant: Maison FEBO. Een ode aan de e...
OpenTable, de wereldleider in online restaurant reserveringen en onderdeel van Booking Holdings, maakt het restauranthouders en managers makkelij...
Uit eten gaan is nog altijd een populaire manier om de liefde te vieren. Uit eigen cijfers van Couverts blijkt dat het aantal reserveringen 30 procen...
Rene Redzepi, chef en mede-eigenaar van het wereldvermaarde restaurant Noma, vetrok naar de culinaire hoofdstad van de wereld (Tokyo). Waarom? Om vi...
In één weekend tijd gaven meer dan 70 mensen gehoor aan de oproep van McDonaldÂs Zwolle om zijn of haar Valentijn op te geven voor een eenmalig uni...
Morgen is het zover: Valentijnsdag. Voor veel koppels een reden om lekker uit eten te gaan. Wie veel te besteden heeft, kan zich laten verwennen in M...
Het is weer bijna dé dag van de liefde, Valentijnsdag. Op 14 februari is het een must je geliefde te verrassen met een bloemetje, een leuke kaart of...
Een landelijk collectief van restaurants viert van aanstaande maandag 9 tot zondag 15 februari de ÂWeek van de LiefdeÂ. Traditioneel zijn restauran...
De grootste reserveringssite van Nederland, Couverts, versterkt zijn positie als marktleider met de overname van online restaurantgids Dinnersite. D...
Udo Jürgens zong ooit ‘Griechischer Wein’, met daarin de volgende (vrij vertaalde) zinnen: ‘Daar zaten mannen met bruine ogen e...