2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere mal...
Vandaag, 21 oktober 2020, lanceert chef en ondernemer Han Ji officieel zijn nieuwe online thuisbezorgplatform om de Oosterse keuken in huis te halen:&...
De restaurantbranche was het afgelopen jaar onderhevig aan veel veranderingen: een belastingverhoging, toenemende concurrentie, de opkomst van nieuwe...
Met een constante focus op het overbrengen van de Chinese cultuur, vernieuwing én gezondheid brengt chef en ondernemer Han Ji dé foodtre...
Na het succes van zijn restaurantconcepten Red Chilli, UMAMI by Han en restaurant Zheng breidt chef en ondernemer Han Ji uit met een nieuw casual conc...
In juli dit jaar opende Zheng van chef Han Ji haar deuren in Den Haag: een vernieuwende culinaire beleving waar de vier belangrijkste Chinese keukens,...
Het Haagse fine-diningrestaurant HanTing Cuisine gaat komend voorjaar verder onder een nieuwe naam en met een gloednieuw concept: Zhēng. In het nieuwe...
Den Bosch krijgtt er een Aziatisch restaurant bij. Shizen neemt zijn intrek en een nieuwbouwpand in het Paleiskwartier. De gasten kunnen er str...
Wat wordt het culinaire resultaat als een Chinese én een Nederlandse topkok met dezelfde ingrediënten koken? Op de kookdemonstratie East Meets Wes...
Knappe mensen hebben geluk bij een restaurant in Zhenghou. Medewerkers van een lokale plastisch chirurg beoordelen de gasten op hun uiterlijk. Wie go...
De zesde vestiging van het Aziatische restaurant Umami in Amsterdam opent vandaag haar deuren. Chef-kok Han Ji ontwikkelde acht jaar geleden een kookf...
Samen met tafelgenoten genieten van smakelijke Aziatische gerechten, in een hippe omgeving. Dat is in het kort de beschrijving van Umami, het Aziatisc...