Het begon met de titel ‘eerste vrouwelijke meesterkok van Nederland’. Die bekroning leidde Margo Reuten naar vele andere podia, waar ze &o...
In 2023 draait het om een grotere diversiteit aan keuzes. Zowel in wat we willen eten, als de momenten waarop we eten. Thuisbezorgd.nl ziet volgend ja...
December: de maand van lijstjes, terugblikken en voorspellingen doen. Niemand weet wat 2023 gaat brengen, maar wat de redactie wel weet is welke artik...
Thuisbezorgd.nl introduceert vandaag het Food Trend Rapport 2021. In deze eerste editie van het rapport zijn de laatste trends en ontwikkeli...
Het jaar 2021 was een bewogen jaar. Van een volledig lockdown in januari, naar volledig open in de zomer tot de avondlockdown in november. Het was &ls...
Vanwege corona zitten de meeste mensen ook in 2021 meer thuis dan ooit. Dit zorgt ervoor dat de verwachte food trends voor 2021 een hoog corona-proof...
Dit jaar waren we meer thuis dan ooit, en met tijdelijke lockdowns waarbij we minder uiteten konden kwam er een omslag in hoe en wat we het liefste et...
De vleesconsumptie in Nederland is in 2019 voor het tweede jaar op rij gestegen. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek naar de vleesconsumptie van&n...
Waar Nederlanders in 2017 en 2018 nog een gezond maaltje bestelden tijdens Koningsdag, zijn hamburgers en snacks in 2019 populairder geworden op de ja...
Patrick Eilert is bedrijfsmanager van het mooie Grand Café Groeneveld gevestigd in Baarn. Het café ligt op een prachtige locatie in Baar...
Van lunchen tot dineren en van vergaderen tot bruiloften. Perron 22 biedt voor iedereen een plek. Nelleke Staal, horecaondernemer en bedrijfsleider va...
We zijn de laatste maand van het jaar weer ingegaan. Een mooi moment om terug te blikken op de food highlights van het afgelopen jaar. Welke gerechten...
Food business incubator Kitchen Republic, gevestigd in Amsterdam-West, is uit haar jasje gegroeid en breidt uit naar een tweede locatie. De culinaire...
Op woensdag 14 maart en donderdag 15 maart 2018 nemen de Café Jakarta’s executive chef Stéphane Besse en executive sous-chef Rendy...
Het nieuwe jaar is van start gegaan en vandaag onthult Uber Eats de foodtrends voor 2018. Wat gaan de meest gebruikte ingrediënten worden en welk...
De wereld van de gastronomie staat nooit stil; ook 2017 was een jaar vol foodtrends en inspirerende restaurantervaringen. Uit onderzoek blijkt dat de...
De verf is er net droog, maar HMSHost International heeft het gepresteerd om in Utrecht op Hoog Catharijne enkele horecaconcepten neer te zetten die j...
Waitrose publiceerde onlangs het jaarlijkse 'Food And Drinks Report 2017-18', waarin een panel van 2000 deelnemers werd ondervraagd en de...
Dinsdag 28 maart opent aan het Waagplein in Alkmaar Nola Social. Geïnfuseerd met energie, maf van lekker eten en soepel in de heupen. Nola Social...
… maar consumenten van Generatie X zijn de ‘big spenders’ Buitenshuis eten en drinken is een groeimarkt (+4,5% in 2016). Van all...
De bekende yoghurtketen Yoghurt Barn is een samenwerking aangegaan met culinair multitalent Denise Kortlever. Samen creëerden zij de ‘All-day b...
Ze werden aangekondigd als een van de foodtrends voor de komende jaren en hier en daar beginnen ze ook echt op te duiken, de restaurants die enkel d...
De Chinese Michelinchef Han Ji lanceert deze maand een eigen sambal: Sambal Terasi by Han. Pittig eten is één van de foodtrends van 2016. Scherp gek...
La Place breidt het aankomende jaar haar assortiment uit met producten die gebaseerd zijn op de allernieuwste foodtrends. Tijdens een ontbijtsessie i...
Met het vernieuwde beursconcept "Welcome":http://booking.evenementenhal.nl/nl/welcome/gorinchem/exposant richt Evenementenhal Gorinchem zich nog nadru...
Koreaans eten is eten om te delen, het is fast en slow, het is kimchi en bibimbap, eigen, anders en hot. Korea is de derde economie van Azië en verov...
Ieder dagblad, magazine en trendbureau heeft inmiddels wel een rijtje met de allerlaatste foodtrends voor het nieuwe jaar. Opmerkelijk is dat alle 'li...