Je hebt gezocht op: heeren van harinxma
![Topchef Kees Meinderts opent uniek Fries kasrestaurant Mearkas](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/32056/mearkas-kees-meinderts-60366_100x100_fit.jpg)
Topchef Kees Meinderts opent uniek Fries kasrestaurant Mearkas
Samen met compagnon Christiaan Steijn heeft chef Kees Meinderts op 2 mei 2024 kasrestaurant Mearkas geopend. Het enige kasrestaurant van Friesland lig...
Seb Smit terug als chef-kok bij De Heeren van Harinxma
Met trots kondigt Landgoed Lauswolt de aanstelling aan van Seb Smit als de nieuwe executive chef van De Heeren van Harinxma en Bistro Nijeholt. Na een...
![Joris Peters zoekt opvolger voor restaurant Aan de Zweth* in Schipluiden](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/31190/aan-de-zweth-joris-peters-1-58455_100x100_fit.jpeg)
Joris Peters zoekt opvolger voor restaurant Aan de Zweth* in Schipluiden
Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft geleg...
![Belangenvereniging restaurants: Alliance Gastronomique](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/30139/1678892077761228798-56971_100x100_fit.jpg)
Belangenvereniging restaurants: Alliance Gastronomique
Horecaondernemers in Nederland kunnen zich aansluiten bij verschillende belangenverenigingen en samenwerkingsverbanden. In deze rubriek licht de redac...
![De Top-100 van Lekker500](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/29541/1667293055-8076-29378_100x100_fit.png)
De Top-100 van Lekker500
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
![Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/28892/1654000296-0574-30001_100x100_fit.jpg)
Michelinsterren Nederland 2022: het complete overzicht
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
![Rik van den Hazel wint Het Glazen Kalf op Gastvrij Rotterdam](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/27801/1632295724-3862-31068_100x100_fit.jpg)
Rik van den Hazel wint Het Glazen Kalf op Gastvrij Rotterdam
De prestigieuze kookwedstrijd met kalfsvlees is dit jaar gewonnen door Rik van den Hazel, chef-kok bij Alberto’s Italian in Nijkerk. De wedstrij...
![Alle Michelinsterren in één overzicht](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/26889/1617199251-2343-31954_100x100_fit.jpg)
Alle Michelinsterren in één overzicht
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
![Tom Lamers nieuwe chef Het Koetshuis in Bennekom](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/24554/1587718979-0968-34219_100x100_fit.jpeg)
Tom Lamers nieuwe chef Het Koetshuis in Bennekom
Tom Lamers krijgt de leiding in de keuken van het door Michelin met een ster bekroonde restaurant Het Koetshuis in Bennekom. De nieuwe chef-kok komt o...
![Alle Michelinsterren op een rijtje](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23729/1578927617-5168-35017_100x100_fit.jpg)
Alle Michelinsterren op een rijtje
Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland) De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...
![Marco van der Wijngaard winnaar Bocuse d'Or Nederland 2019](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/23267/1569308320-3068-35460_100x100_fit.jpg)
Marco van der Wijngaard winnaar Bocuse d'Or Nederland 2019
Tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam is Marco van der Wijngaard van restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht de winnaar...
![Opdracht voor kandidaten Nederlandse finale Bocuse d’Or bekend](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22799/1560931681-256-35917_100x100_fit.jpg)
Opdracht voor kandidaten Nederlandse finale Bocuse d’Or bekend
De opdracht voor de Nederlandse finale van Bocuse d’Or is aan de vijf finalisten bekendgemaakt. De opdracht bestaat uit twee onderdele...
![Vijfde finalist Bocuse d’Or Nederland bekend](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22734/1559896304-7914-35980_100x100_fit.jpg)
Vijfde finalist Bocuse d’Or Nederland bekend
Het hoge woord is eruit: de vijfde finalist voor de finale van Bocuse d’Or Nederland is SVH Meesterkok Menno Post, restaurant Olivijn* in Haarle...
![Vier kandidaten door naar Nederlandse finale Bocuse d'Or](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/22686/1558969245-4458-36025_100x100_fit.jpg)
Vier kandidaten door naar Nederlandse finale Bocuse d'Or
Op 27 mei hebben 10 geselecteerde kandidaten in het FrieslandCampina Innovation Center gestreden voor een plek in de Nederlandse finale van Bocuse d&r...
![Rick Stehr van Carelshaven wint Jeunes Chefs Competitie](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/20842/1525852761-0241-37798_100x100_fit.jpeg)
Rick Stehr van Carelshaven wint Jeunes Chefs Competitie
Rick Stehr van Landgoed Hotel en Restaurant Carelshaven in Delden is winnaar geworden van de kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competitie. D...
![Jan Smink blinkt uit met biest; De culinaire kracht van de melk voor kalfjes](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/20404/1519903648-9605-38221_100x100_fit.jpg)
Jan Smink blinkt uit met biest; De culinaire kracht van de melk voor kalfjes
Als zoon van melkveehouders kreeg chef Jan Smink al met de paplepel ingegoten wat biest is. Van deze eerste melk van een koe die net gekalfd heeft, ma...
![Gault&Millau verkiest Jarno Eggen tot Chef van het Jaar 2018](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/19699/1510041122-3657-38907_100x100_fit.jpg)
Gault&Millau verkiest Jarno Eggen tot Chef van het Jaar 2018
Tijdens de twaalfde Gault&Millau Awards, maandag 6 november in de Utrechtse Jaarbeurs is Jarno Eggen, chefkok van De Groene Lantaarn in Zuidwolde,...
![Bilderberg sterrenchefs koken Escoffier](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/19543/1508332575-1524-39059_100x100_fit.jpg)
Bilderberg sterrenchefs koken Escoffier
Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo – Staat in de periode van 13 tot en met 23 november in het teken van Auguste Escoffier. De...
![Gault&Millau NL maakt genomineerden 2018 bekend](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/19212/1504691578-738-39384_100x100_fit.jpg)
Gault&Millau NL maakt genomineerden 2018 bekend
Op maandag 6 november worden Gault&Millau Awards uitgereikt in de Jaarbeurs in Utrecht. De organisatie heeft de genomineerden bekend gemaakt in de...
![Gastronomisch ‘preuvenement’ in Restaurant The Park, Rotterdam](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/18502/1496741272-8816-40071_100x100_fit.jpg)
Gastronomisch ‘preuvenement’ in Restaurant The Park, Rotterdam
Restaurant The Park – inspired by Erik van Loo – luidt op woensdag 21 juni de zomer in met een bijzonder gastronomisch ‘preuvenement...
![Team restaurant De Librije wint kookwedstrijd Slag op de Schelde](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/18425/1495539345-2336-40147_100x100_fit.jpg)
Team restaurant De Librije wint kookwedstrijd Slag op de Schelde
De derde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van restaurant De Librije in Zwolle. De persprijs van deze unieke jaarl...
![Sterk deelnemersveld bij wedstrijden Slag op de Schelde en Wine Making Challenge](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/18356/1494924425-4538-40216_100x100_fit.jpg)
Sterk deelnemersveld bij wedstrijden Slag op de Schelde en Wine Making Challenge
De wedstrijd voor (sous)chefs Slag op de Schelde en de wedstrijd voor sommeliers Wine Making Challenge die op 22 mei op de Oosterschelde worden gehoud...
![Nederlands team eindigt als elfde bij Bocuse d'Or](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/17610/1485419449-9874-40929_100x100_fit.jpg)
Nederlands team eindigt als elfde bij Bocuse d'Or
De 11e plek voor team Bocuse d’Or Nederland betekent voor het team onder leiding van Jan Smink een einde aan een intensief traject van twee jaar...
![Jan Smink had goed gevoel over Bocuse d'Or-deelname](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/17606/1485336126-0892-40933_100x100_fit.jpg)
Jan Smink had goed gevoel over Bocuse d'Or-deelname
Het team van Bocuse d’or Nederland, onder leiding van Jan Smink (Librije***), nam vandaag deel aan de wereldfinale van Bocuse d’Or in Lyon...
![Nieuwe bistro bij Landgoed Lauswolt](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/5353/26707-1462517017-51235_100x100_fit.jpg)
Nieuwe bistro bij Landgoed Lauswolt
Bistro Nijeholt, de nieuwe bistro van Bilderberg Landgoed Lauswolt, is laagdrempelig en informeel van opzet en mikt nadrukkelijk naast de hotelgaste...
![Topchefs koken bij Bilderberg](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/5374/26157-1462517148-51214_100x100_fit.jpg)
Topchefs koken bij Bilderberg
Het Bilderberg Parkhotel betrok tweesterrenchef Erik van Loo bij de keuken van The Park, bij het Bilderberg Garden Hotel stapten tweesterrenchef Ste...
![Geen enkel restaurant verliest ster](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/5661/25813-1462518949-50931_100x100_fit.jpg)
Geen enkel restaurant verliest ster
Stabiliteit is dit jaar het sleutelwoord in Nederland. Geen enkel restaurant verliest in de nieuwste Michelingids een ster en dat mag uitzonderlijk...
![Miljoenen dahlia's voor Alliance chefs](https://cloud.topsite.nl/hospitality-management.nl/news/292/17997-1462308499-56257_100x100_fit.jpg)
Miljoenen dahlia's voor Alliance chefs
Veertien chefs van de Alliance Gastronomique zien op zondag 9 september hun passie voor koken verpakt in bloemen. Voor elke kok wordt in Valkenswaard...