Vegan Junk Food Bar na Spanje nu ook naar Duitsland

Auteur: Redactie
Internationaal 19 oktober 2021
Vegan Junk Food Bar na Spanje nu ook naar Duitsland

Vegan Junk Food Bar breidt uit. Het restaurant opent in het najaar van 2021 de eerste locatie in de stad Keulen in Duitsland. In 2020 opende de Vegan Junk Food Bar al een flagship store in El Born, Barcelona

Het futuristisch frisse interieur van de nieuwe winkel heeft een revolutionaire vibe die de algehele VJFBranding definieert en verenigt. Het restaurant bevindt zich aan de Hohenzollernring 21-23 aan de rand van het oude stadscentrum, het winkelgebied en het populaire Belgisches Viertel, in het hart van een heersend uitgaansgebied. Het restaurant biedt ruime zitplaatsen zowel binnen als buiten!

VJFB Keulen zet zich ervoor in dat de gasten bij elk bezoek de beste versie van de menukaart krijgen met een magische ervaring. Elke dag van de week kunnen de gasten van VJFB genieten van iets wat bij hen past, of het nu gaat om een zakenlunch, een familiediner of een take away hapje.

Bovendien zijn veiligheid, hygiëne en het vertrouwen van de klanten in de gastvrijheid nu meer dan ooit van cruciaal belang, dus heeft VJFB een nog grotere discipline ingesteld om aan deze behoeften te voldoen en netheid, gezondheid en veiligheid te bieden om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Franchise

Door de grote vraag en franchiseaanvragen was uitbreiding een logisch gevolg. De keten tekende haar eerste franchisewinkels voor de Duitse markt. Naast VJFB Keulen zullen binnenkort meer winkels openen in Duitsland met meer Europese expansie op komst

Overig nieuws