Aanstaande maandag 13 januari is het zover. In het De La Mar theater in Amsterdam presenteert Michelin haar Michelingids 2020. Welke restaurants verwe...
Het wildseizoen staat weer voor de deur. Een tumultueuze periode voor veel restaurants. Verwerken in een menu, op de kaart zetten of juist buiten de k...
De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week sp...
Het wildseizoen staat weer voor de deur. De hoogste tijd om aan onze panelleden Terry Priem en Roderik Seubers te vragen wat ze voor hun gasten dit n...
IT speelt een steeds grotere rol in onze branche. Denk aan afrekensystemen, bestellingen bij groothandels en it-toepassingen als je website, soc...
In iedere editie van vakblad De RestaurantKrant leggen we het Restaurantpanel een stelling voor over een actueel thema. In de nieuwste editie van De R...
Zijn ogen beginnen te twinkelen als het over koken en ingrediënten gaat. Zo is Roderik Seubers van Restaurant De Gaffel in het Drentse dorpje Val...
Lees online het vervolg van het interview met chef-kok en restaurateur Roderik Seubers uit De RestaurantKrant van maart 2011. Restaurant De Gaffel, Va...
Zijn ogen beginnen te twinkelen als het over koken en ingrediënten gaat. Zo is Roderik Seubers van Restaurant De Gaffel in het Drentse dorpje Valthe....
In iedere editie van De RestaurantKrant vindt u de rubriek *'Waar of niet waar?'*. Hierin test u uw kennis over horeca, producten en grappige weetjes....