Sinds 1 januari 2024 heeft Daan Halle de rol van Maître op zich genomen bij restaurant Bridges, gelegen in het Sofitel Legend The Grand Ams...
Bas Jonker (24), creative souschef van restaurant Carelshaven in Delden, vertegenwoordigt Nederland tijdens de finale van de internationale kookwedstr...
Vanaf 1 januari 2023 is Roos Stevens de nieuwe Maître Sommelier van restaurant Bridges, het fine dining restaurant van hotel Sofitel Legend The...
Chaîne des Rôtisseurs heeft dinsdag 26 juli de Gerrit de Kiewit-trofee uitgereikt aan Emmy Stoel en Raoul Meuwese van restaurant Brid...
Op 22 mei jl. is Marco Westra, maître bij Restaurant Bridges in Amsterdam, geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meestergastheer. Marco heeft met...
De pas 21-jarige Sasja Moonen van Restaurant Bridges, Sofitel Legend The Grand in Amsterdam, is winnaar geworden van de eerste Jeunes Sommeliers...
De kookwedstrijd Jeunes Chefs Rôtisseurs Competition 2021 van Chaîne des Rôtisseurs is gewonnen door Sander de Vette. De 2...
De horecawereld reageert geschokt op het bericht dat vinoloog Lotte Wolf op 32-jarige leeftijd is overleden. Zij stond juist op het punt om naar Zuid-...
Het theater van de zintuigen keert, na een afwezigheid van 6 jaar, terug naar Nederland. Tijdens de 10e Palazzo-editie in ons land zal niemand min...
Op woensdag 14 maart en donderdag 15 maart 2018 nemen de Café Jakarta’s executive chef Stéphane Besse en executive sous-chef Rendy...
Bridges, dat eind vorig jaar wederom zijn Michelinster behield, gaat voor een grote renovatie de deuren van 22 januari tot 12 maart tijdelijk sluiten....
Vandaag verschijnt Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen, het eerste kookboek van chef Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS. Joris Bijdendijk...
Op donderdag 28 september is Joris Bijdendijk (33), chef-kok bij het Rijks*, Amsterdam geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Nadat Joris in...
De Amsterdamse topchefs van AccorHotels hebben gisteravond in Novotel Amsterdam City tijdens een uitverkocht benefietdiner, in samenwerking met meerde...
Per 1 maart is Ivan Beusink onder leiding van executive chef Joris Bijdendijk de nieuwe chef de cuisine van Rijks, het restaurant van het Rijksmuseum....
RIJKS®...
Volgens chef Bobby Rust van het Michelinster-restaurant Bridges komt het "tekort aan koks":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/ook-in-nederland-tek...
The French Connection is het langverwachte nieuwe restaurant in het pand waar eerder Odeon huisvestte. In het hart van Amsterdam nemen Paul Mercier...
Per 1 oktober breidt The Finest Grapes haar commerciële team uit met Vincent van Riet. Vincent van Riet wordt verantwoordelijk voor de regio Noord-H...
Chefkok Joris Bijdendijk van restaurant Bridges is door museum Hermitage in Amsterdam gevraagd om een speciaal tsarenmenu samen te stellen, als aanloo...
Vers Vis Handel Jan van As organiseert op 2,3 en 4 oktober in de Markthal van het Food Center Amsterdam het "Vis&Seizoen Festival":http://visenseizoen...
Een nieuwe generatie chefs verovert Nederland. Joris Bijdendijk (Executive Chef bij Restaurant Bridges) is nog maar 29 jaar, maar ontving onlangs zi...
Met de komst van Le Petit Bistro biedt Sofitel Legend The Grand Amsterdam haar gasten nog meer culinaire keuze. Grenzend aan Restaurant Bridges en uit...
Richard van Oostenbrugge van restaurant BordÂEau is tijdens de GaultMillau 2014 Awards verkozen tot Chef van het jaar. De award voor Belofte van het...
Met nog een paar plaatsen te vergeven, is bekend geworden welke chefs en souschefs op 1 oktober een gooi gaan doen naar de winst in de Nederlandse...
Jasper van de Hoogen, chef sommelier van restaurant Bridges, is geselecteerd om Nederland te vertegenwoordigen tijdens Wines Of South Africa Sommelier...
Restaurant Bridges van hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam heeft een nieuwe sommelier. Jasper van den Hoogen neemt het stokje over van sommelier...
Het hoofdstedelijke visrestaurant Visaandeschelde bestaat 12,5 jaar. In die tijd is er veel veranderd: de zaak is twee keer in een nieuwe jas gestoken...