Wie bepaalt de toekomst van gastronomie? S.Pellegrino gaat met een jury van gerenommeerde chefs op zoek naar het antwoord. De S.Pellegrino Young Chef...
Na 13 jaar verruilt Rogér Rassin het Amstel Hotel voor Van der Valk Hotel Sassenheim – Leiden. De SVH Meesterkok kijkt ernaar uit om de f...
Jan-Paul Kroese is de kersverse general manager van het InterContinental Amstel Amsterdam, in de volksmond natuurlijk gewoon het Amstel hotel genoemd....
24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriet...
Op zondag 17 februari 2019, om precies 00:00 uur, gaat de derde editie van 24H Chefs van start: hét culinaire event van Nederland waarbij 24 to...
Tijdens het internationale gastronomische vakevenement Folie Culinaire zullen tientallen gerenommeerde chefs uit binnen- en buitenland hun opwachting...
Amsterdam krijgt er een paar Michelinsterren bij dit jaar. Zoals verwacht ontving Rijks de eerste ster, maar ook Mos en Bolenius verdienden voor de ho...
Het Amstel Hotel moet het in ieder geval komend jaar zonder sterrenrestaurant stellen. Tijdens de uitreiking van de Michelinsteren vandaag, bleek dat...
Nog twee weken en dan openen de deuren van Jaarbeurs Utrecht voor de lustrumeditie van het culinaire vakevenement Gastronomie. ~Foto: Massimo Bott...
"Keng Vichianrat":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=vichianrat&x=zoeken, souschef bij sterrenrestaurant La Rive in InterContinental Amstel Amsterdam,...
Keng Vichianrat, souschef bij sterrenrestaurant La Rive in InterContinental Amstel Amsterdam, heeft de Wynand Vogel Bokaal 2015 gewonnen. Tien chefs...
De acht toprestaurants die met hun brigade en topchef tijdens de komende Horecava deelnemen aan de Gouden Koksmuts zijn bekend. Ook laat het Koksgild...
Executive Sous-Chef van het Amstel Hotel Amsterdam (La Rive), Frank van Thiel, wordt de nieuwe executive Chef Hotel bij Hotel Beaumont in Maastricht....
Japans Wagyu zal vanaf nu op de kaart prijken van menig toprestaurant en de consument kan het kopen bij hoogwaardige slagerijen. Japan heeft definitie...
Tijdens het jubileum galadiner van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks op 15 juni 2014 in hotel Okura Amsterdam traden Luc Kusters (patron cuisinier...
Sinds 15 juni 2014 is Jonnie Boer Honorair Meesterkok van het Gilde van Nederlandse Meesterkoks. De titel is voor het eerst uitgereikt ter gelegenheid...
Dennis van de Beld en Marcel Smits van Het Roode Koper in Ermelo hebben het Gouden Koksmes gewonnen. Hun gerechten werden door de vakjury als beste be...
Met het bereiden van vijftien gerechten van de La Rive menukaart voor een jury die bestond uit SVH Meesterkoks Cees Helder en Henk Savelberg, behaalde...
Van zondag 22 december tot en met maandag 23 december is "Restaurant EVI in Zandvoort":http://www.restaurantevi.nl/index.php?option=com_content&view=a...
Rogér Rassin van Restaurant La Rive heeft voor en samen met de voedselbank in Amsterdam een feestmaal gekookt uit het 'blauwe kratje. Dit...
Het NK Horeca kent in 2013 een sterk deelnemersveld. Er zijn koks van gerenommeerde bedrijven die deelnemen aan de wedstrijden. *Duurzaam koken* E...
Het team van Manoir Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen heeft de Nederlandse finale gewonnen van de Copa Jerez. Het team vertegenwoordigt ons land...
Met een guerrilla-actie onthult de redactie van Lekker vandaag, 26 oktober, de top-10 van de nieuwe gids voor 2012. Vroeg in de ochtend togen Makkie M...
Zondag 17 april hebben een aantal topchefs van Nederland de handen ineen geslagen om voor de actie Alpe dÂHuZes een diner van zeven gangen te servere...
Zeven topkoks maken op 17 april aanstaande samen een benefietdiner waarvan de opbrengst naar de actie Alpe dHuZes van KWF gaat. Paul Fagel, Rogér Ras...
Tom Lamers van restaurant Het Nonnetje in Harderwijk heeft tijdens de Horecava de wedstrijd voor Jonge Koks gewonnen. Tweede plaats was voor Tim Horst...