De Axivate Horeca Group van Bas Rasker neemt per 1 november het familiebedrijf Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatu over. Beide exploitatie...
De Eendracht en MBO college gaan met opleiding samen strijd aan tegen personeelstekort in horeca “Gratis diner om tekort aan horecapersoneel...
Cafe restaurant Rust Wat in Blaricum is bekroond met een Bib Gourmand. De Bib Gourmand is al jarenlang ambassadeur van restaurants met een geweld...
Michelin kondigt met veel genoegen haar Bib Gourmand selectie 2021 voor Nederland aan. Een selectie die tot stand is gekomen in uitermate uitdagende t...
De Axivate Horeca Group heeft per januari 2021 de exploitatie van Buitenplaats Slangevegt (gevestigd in het monumentale pand Slangevegt) in Breukelen...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
Hoewel de meeste horecagelegenheden al blij zijn dat ze per 1 juni überhaupt weer open mogen, pakken de uitbaters van Café - Restaurant De...
Nedstede Groep feliciteert Bas Rasker en zijn Axivate Horeca Group met de overname van het Blaricumse restaurant Rust Wat. In dit verband heeft N...
Drinkglazen van oude wijnflessen, gastronomisch planktonpoeder, een schoonmaaksysteem compleet zónder schoonmaakmiddelen en restaurantgasten di...
Onderneemster Wimmy Hu keert na een sabbatical van drie jaar terug bij restaurant The Red Sun in Blaricum. Het restaurant wordt in april 2017 heropent...
Restaurant Bruis opende gisteren officieel haar deuren. Broers Cival en Jorick Jansen zorgen met Bruis voor een kindvriendelijk restaurant....
Italië Magazine presenteert dit jaar voor het eerst de verkiezing van het Italië Magazine Restaurant van het Jaar. De expert op het gebied van 'la d...