Op 21 en 22 maart koken chef Joris Bijdendijk en chef Álvaro Clavijo samen tijdens een tweedaags gastchef evenement op het open vuur bij restau...
Met plezier onthult MICHELIN de 2020-selectie voor Frankrijk, die 63 nieuwe sterren bevat. De MICHELIN Gids Frankijk 2020 telt in totaal 628 sterrenre...
Begin maart opent The Gaia officieel haar deuren aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Met een lounge, restaurant en (late night) bar we...
Deze week overleed Joël Robuchon, die in zijn leven meer michelinsterren verzamelde dan Roger Federer Grand Slam titels. Wat moeilijker is, laat...
Joël Robuchon heeft zijn koksmuts definitief afgedaan. De Franse sterrenchef overleed vandaag op 73-jarige leeftijd aan alvleesklierkanker. Dat m...
Marina de Massiac volgde een koksopleiding bij Le Cordon Bleu Culinary Arts School in Parijs en bij het Ducasse Institute. Momenteel is ze werkzaam al...
Een sterrenmaal eten voor minder dan 5 euro? In Singapore kan het. De Hong Kong Soya Sauce Chicken and Noodle en de Hill Street Tai Hwa Pork Noodle zi...
De eerste editie van La Liste is gisteren gelanceerd. Het is een onafhankelijk gastronomisch klassement van de duizend beste restaurants ter wereld....
Een vliegende tafel aan een grote kraan waaraan gasten vijftig meter boven de lucht kunnen dineren Het bestaat! Dinner in the Sky is bedacht door H...
"Restaurant C":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/baut-keert-terug-als-restaurant-c-13551/ opent begin oktober aan de Wibautstraat 125 in Amsterda...
Ter gelegenheid van de tentoonstelling Azië in Amsterdam, Exotische Luxe in de Gouden Eeuw in het Rijksmuseum, is topchef André Chiang (André in...
In de nieuwe Michelingids voor Groot-Brittannië en Ierland valt op dat de inspecteurs extra waardering hebben voor simpele restaurants die klassiek e...
Website LePoint.fr is zeker van zijn zaak. Frankrijk krijgt een nieuw en daarmee het 27e restaurant met drie sterren. Restaurant La Vague dÂOr in Sai...
Veuve Clicquot en Joël Robuchon hebben een overeenkomt gesloten. De champagne van het bekende huis zal wereldwijd worden geschonken in de restaurants...
Alain Ducasse trekt de stekker uit zijn gastronomisch restaurant in het St. Regis hotel in New York. Zonder opgaaf van reden komt er een einde aan vie...