Je hebt gezocht op: Godfried van der Lugt

100Chefs by Gault&Millau keert terug
11 juli 2024Nieuws

100Chefs by Gault&Millau keert terug

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2024 vindt het grootste culinaire evenement van Nederland, 100Chefs by Gault&Millau, plaats in het Miele Exper...

15 jaar De RestaurantKrant (2020): Godfried van der Lugt over de ambities van Gault&Millau
20 oktober 2023Nieuws

15 jaar De RestaurantKrant (2020): Godfried van der Lugt over de ambities van Gault&Millau

Het is met grote trots dat wij je ons dossier presenteren met 15 jaar De RestaurantKrant. In deze periode hebben wij talloze bijzondere verhalen mogen...

Dit is de sterrenline-up van 100Chefs by Gault&Millau
19 september 2023Nieuws

Dit is de sterrenline-up van 100Chefs by Gault&Millau

Op 30 september en 1 oktober 2023 vindt het grootste culinaire evenement van Nederland, 100Chefs by Gault&Millau, plaats in het Miele Experience C...

Nieuwe organisatie maakt datum tiende editie Talent van de Toekomst bekend
22 mei 2023Nieuws

Nieuwe organisatie maakt datum tiende editie Talent van de Toekomst bekend

Na jaren van het niet kunnen organiseren van de Talent van de Toekomst Bokaal door covid, zal deze wedstrijd voor de gastronomische talenten van Neder...

Gault&Millau verkiest Jan Sobecki tot Chef van het Jaar (en alle andere winnaars)
14 februari 2023Nieuws

Gault&Millau verkiest Jan Sobecki tot Chef van het Jaar (en alle andere winnaars)

Chef Jan Sobecki van restaurant Tribeca is door Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Dat gebeurde maandag 13 februari in Utrecht tijden...

Gastvrij Rotterdam breekt alle records: grootste editie tot nu toe
23 september 2022Nieuws

Gastvrij Rotterdam breekt alle records: grootste editie tot nu toe

Na een bijzondere vorige editie werd de 9e editie van Gastvrij Rotterdam dit jaar weer in volle glorie georganiseerd in Rotterdam Ahoy. Met vijf uitve...

Gidslancering Gault&Millau 2022 op 14 maart in Utrecht
22 december 2021Nieuws

Gidslancering Gault&Millau 2022 op 14 maart in Utrecht

Na de bekendmaking vorige week dat de Horecava 2022 definitief niet door gaat kondigen wij hierbij graag de nieuwe datum en locatie aan van de Gault&a...

''We kijken kritisch naar de restaurants die we bezoeken''
4 juni 2021Nieuws

''We kijken kritisch naar de restaurants die we bezoeken''

In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coro...

Lancering Gault&Millau 2021 verplaatst
6 oktober 2020Nieuws

Lancering Gault&Millau 2021 verplaatst

De lancering van Gault&Millau 2021, die gepland stond op 30 november 2020, is verplaatst. Dat maakte Godfried van der Lugt, Managing Director Gaul...

Godfried van der Lugt: “We willen met Gault&Millau benaderbaar zijn”
28 februari 2020Nieuws

Godfried van der Lugt: “We willen met Gault&Millau benaderbaar zijn”

Godfried van der Lugt staat bijna twee jaar aan het roer als Managing Director van Gault&Millau Nederland. De gids heeft identiteit en ambities. &...

De RestaurantKrant brengt dit jaar speciale Gault&Millau-editie uit
24 december 2019Nieuws

De RestaurantKrant brengt dit jaar speciale Gault&Millau-editie uit

Gault&Millau Nederland gaat het aankomende jaar de samenwerking aan met De RestaurantKrant. De novembereditie van deze krant staat dit jaar v...

Gault&Millau roept Onno Kokmeijer uit tot Beste Chef 2019
3 december 2018Nieuws

Gault&Millau roept Onno Kokmeijer uit tot Beste Chef 2019

Tijdens de presentatie van de nieuwe Gault&Millau gids 2019 is Onno Kokmeijer uitgeroepen tot Beste Chef van 2019. Samen met zijn rechterhand Arja...

Godfried van der Lugt vaart nieuwe koers met Gault&Millau
27 september 2018Nieuws

Godfried van der Lugt vaart nieuwe koers met Gault&Millau

De allereerste Gault&Millau onder het bewind van Godfried van der Lugt wordt op 3 december in Amsterdam gepresenteerd. In het voorjaar startte Van...

Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018
21 juni 2018Nieuws

Gault&Millau Theater op Folie Culinaire 2018

Gault&Millau krijgt een eigen bezoekerspaviljoen op Folie Culinaire 2018, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die...

Dit zijn de winnaars van de Hospitality & Style Awards 2016
29 november 2016Nieuws

Dit zijn de winnaars van de Hospitality & Style Awards 2016

Maandagavond 28 november zijn de Entree Hospitality & Style Awards 2016 uitgereikt, dé horecaprijzen van Nederland. Amsterdam kwam als grot...

Barman Mystique wint cocktailcompetitie
4 december 2013Nieuws

Barman Mystique wint cocktailcompetitie

Leroy Soumokil heeft de Calvados vintage cocktailcompetitie met zijn cocktail Promiscuous Rose gewonnen. De wedstrijd werd gehouden in de nieuwe 'A Ba...