Guillaume de Beer, voormalig mede-eigenaar van The Breda Group, kondigt op social media aan Bar Gui in Amsterdam te openen. De deuren gaan op 1 april...
Met trots kondigt Maris Piper het aantreden van haar nieuwe chef Kwinten Albertijn aan. “Maris Piper is voor mij een zaak met aanzien, waar kwal...
Met trots kondigt restaurant BREDA het aantreden van haar nieuwe chef Sebastiano Guglielmucci aan. Met zijn creatieve blik en innovatieve manier van k...
Het kwartet achter The BREDA Group opent een nieuwe aanwinst voor de Amsterdamse horeca: Na de pop-up tijdens de lockdown, krijgt PAINDEMIE nu een vas...
Goed nieuws voor alle truffel lovers! Het nieuwe truffelseizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat restaurant 5&33 weer volledi...
Volgende week opent op de Amsterdamse Wallen het verleidelijkste 1-persoonsrestaurant van Nederland: De Piepershow. Veelgeprezen chefs Freek van Noort...
Ter ere van vaderdag mochten een aantal prominente chefs hun Don Papa’s (vader, schoonvader, culinaire vader etc) uitnodigen om te genieten van...
In het programma De Nieuwe Garde volgen we jonge veelbelovende chefkoks en een sommelier in de keuken en daarbuiten. Met koken als grootste passie, mo...
Na het succes van de Foodweken in 2016, komt NPO 3 vanaf 10 mei voor de tweede keer met de Foodweken. Zes weken lang staat de programmering op woensda...
Guillaume de Beer en Freek van Noortwijk, de chefs van restaurants Daalder en Guts & Glory, openen begin december een nieuw restaurant: Restaurant B...