Groots ondernemen. Alhoewel de meeste uitbaters hun energie kwijt zijn aan één zaak, hebben anderen een heel plein in hun bezit. Wat...
Maandag 18 mei opent een nieuwe vestiging van franchiseformule Indonesia. De bezorging wordt door Indonesia zelf verzorgd. Na de succesvolle uitr...
Het jaar is bijna ten einde, dus we trekken onze top 10 weer uit de kast! In dit overzicht zie je de tien meest gelezen artikelen van 2019 op de websi...
De genomineerden van de Entree Awards 2019, een initiatief van horecavakblad Entree Magazine, zijn bekend. De genomineerden (zie onder) behoren tot de...
Nadat Wai Man Lo de Satebar-formule verkocht in 2016, richtte hij zich na een rustperiode in 2018 volledig op de herintroductie van het familiere...
Tijdens de officiële opening van Blaauw’s nieuwe restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown, heeft het Ron Blaauw College het SVH-erkennin...
Vrijdag 19 oktober opent Bistrobar Bankoh met een spetterend openingsfeest de deuren aan de Handelskade in Nijmegen. Vanaf zaterdag 20 oktober is het...
Vanaf vandaag valt er weer flink wat te nassen in Rotterdam. Vier jaar na de introductie van de Foodhallen Amsterdam opent een tweedeindoor foodmarket...
Wai Man Lo van het familiebedrijf restaurant Indonesia aan het Rodezand is terug! Indonesia zet opnieuw de deuren open naar de authentieke Indonesisch...
Na de succesvolle introductie van WineStein in Ron Gastrobar Paris en de persoonlijke test van Ron Blaauw met zijn vaste gasten en vrienden, heeft hij...
Restaurant Indonesia aan het Rodezand in het centrum van Rotterdam heeft zijn gasten telkens weten te verrassen met gerechten vol authentieke, verse i...
Topchefs Gert-Jan Cieremans van restaurant Cottontree Mer en Eduard Roesdi van Indonesia Satu koken op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam met oesterzwa...
Indonesisch restaurant Tandjong Priok en het pand waarin het gevestigd is, staan te koop. Totdat het pand in het Friese Arum verkocht is, blijft het r...
Op 21, 22 en 23 april zijn de chefs Eelke Plasmeijer en Ray Adriansyah, oprichters van restaurant Locavore op Bali, te gast bij RIJKS. Zoals de naam a...
Drankenconcern Diageo komt met een alcoholvrije variant van het Guinness-bier voor de Indonesische markt. Het bedrijf hoopt daarmee de gevolgen van...
Nog twee weken en dan openen de deuren van Jaarbeurs Utrecht voor de lustrumeditie van het culinaire vakevenement Gastronomie. ~Foto: Massimo Bott...
Remco Wols van restaurant Jansen & Jansen in Schijndel won vanmiddag in de Amsterdamse Kookfabriek de wedstrijd 'Lekkerste Saté van Nederland'. Als...
Na een intensieve en spannende periode van voorbereiden zal "Baba Rafi":http://www.babarafi.nl/ met een vernieuwend kebab-concept volgende week offici...
Na een "sluitingsperiode":http://www.derestaurantkrant.nl/nieuws/restaurant-tandjong-priok-sluit-14446/ van ruim een half jaar is Indonesisch restaura...
Het gastvrijheidsniveau in de Nederlandse horeca zit in de lift. Dit bleek gisteren tijdens jaarlijkse uitreiking van de Nationale Hennessy Gastvrijh...
Het vraagstuk omtrent de verkoop, en sinds vrijdag ook de nieuwe eigenaar, van Hotel de Wiemsel in Ootmarsum houdt de gemoederen al langer bezig. Nu...
Oud & nieuw vieren krijgt een nieuwe dimensie op een echte rooftopbar. In Groot-Brittannië, Indonesië, Thailand, Mexico en in India vind je de mooi...
In Rotterdam opent Indonesia Horeca binnenkort een nieuwe vestiging van de Satebar. Nummer vier van deze keten komt in het Erasmus Food Plaza op de ca...
Lex Gasseling van Restaurant Fris in Haarlem, tevens voorzitter van JRE Nederland, is de nieuwe roerganger van de G7, een overkoepelende organisatie v...
Eliza de Vos en haar coach Blanche Vinke zijn uitgeroepen tot winnaars van de twaalfde editie van de Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs. De Vos is...
ÂAls het maar gezellig is en je een gastvrij gevoel krijgt. Dat is voor Stefan Vreugdenburg het belangrijkste in zijn restaurants Blauw Utrecht en...
De reiziger van morgen boekt zijn trip zelf online. Zowel zakenreizigers als toeristen gaan steeds vaker af op de mening van andere reizigers bij de k...
GaultMillau beet het spits af. Begin november volgde SpecialBite en een week daarna lag Lekker in de schappen. De Michelin gids er nog achterna en we...
Restaurants mogen kikkerbillen op de menukaart laten staan. Dat heeft minister Verburg (LNV) laten weten op vragen van de Partij voor de Dieren, die e...