Vandaag, precies vijftig jaar geleden op 17 mei 1974, werd Kaatje bij de Sluis geboren in Blokzijl. Fons en Anneke van Groeningen stichtten het restau...
Of je convenience- of gemaksproducten gebruikt in de keuken is vaak afhankelijk van het type restaurant waarin je werkt en welke volumes je draait. We...
Op 30 oktober jl. is Harald Hovenkamp (45), restaurantmanager en mede-eigenaar van Restaurant & R&eac...
Peter Postma van Restaurant en Hotel Kaatje bij de Sluis vertelde in de uitgave Hotel & Food & Beverage dat een zeer groot deel van de be...
We willen Peter Postma, de succesvolle chef-kok en eigenaar van Kaatje bij de Sluis, graag beter leren kennen. Daarom stelden we hem enkele persoonlij...
Peter Postma is niet alleen chef-kok van Kaatje bij de Sluis, hij is ook de eigenaar. Sinds vier jaar is hij zelfs hotelier. Een ondernemer achter het...
Hotel & Food & Beverage 2017 is verschenen en gratis te downloaden via deze link. In deze culinaire special gingen we op bezoek bij drie sterr...
In de komende uitgave van de special Hotel & Food & Beverage (deze verschijnt in mei) vertelt Peter Postma over het belang van Michelinsterren...
Eigenaren Harald Hovenkamp en Peter Postma van Restaurant Kaatje bij de Sluis te Blokzijl zijn met hun restaurant lid geworden van het vooraanstaande...
Restaurant Kaatje bij de Sluis te Blokzijl publiceert in oktober 2009 haar nieuwe kookboek Koken als Kaatje. De nieuwe uitgave is het derde kookboek i...
Vrijdagmiddag 3 juli werd in Blokzijl het grond-mosselseizoen even feestelijk als spectaculair geopend. Een mooie samenwerking tussen de drie horecabe...
De gezichten van ondernemersduo Peter Postma en Harald Hovenkamp, chef-kok en gastheer van sterrestaurant Kaatje bij de Sluis te Blokzijl, en kasteler...
Voor de twintigste keer komt een selecte groep politiek tekenaars, ÂDe PotloodjesÂ, bijeen om te lunchen bij Restaurant Kaatje bij de Sluis in Blokz...