Joris Peters is maandag 7 oktober opnieuw bekroond met een Michelinster. Voor de chef en eigenaar van restaurant Aan de Zweth in Schipluiden betekent...
Dinsdagavond zijn in het Hilton Hotel in Amsterdam voor de twaalfde keer twee bijzondere restaurantprijzen uitgereikt door de tijdschriften Leven in F...
Na enkele maanden geen nieuwe restaurants te hebben toegevoegd aan de Michelingids, hebben de inspecteurs van Michelin Nederland voor april 2024 maar...
Groots ondernemen. In tegenstelling tot horecaondernemers die al hun energie kwijt zijn aan één zaak, zijn er ook ondernemers die meerde...
Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft geleg...
Het kiezen van het juiste kassasysteem kan een restaurant niet alleen helpen bij het soepel afhandelen van transacties, maar ook bij het stroomlijnen...
De Delfste horecaondernemer Marijke Vuik volgde afgelopen 7 maart Robèr Willemsen officieel op als voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland....
Op 7 maart trad Marijke Vuik aan als voorzitter van de vereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Zij volgt Robèr Willemsen op, die na zeve...
Een primeur voor de Nederlandse foodbranche. Het hamburger take-away en deliverybedrijf Johnny’s Burger Company krijgt de exclusieve rechten om...
Horeca-studenten van ROC Midden Nederland die op zoek moeten naar een stage- of leerwerkplek voor komend schooljaar, verkeren in een luxepositie. Met...
Roos Rutjes opende in 2019 de deuren van restaurant Rozey in Rotterdam. Het stylish en volledig vega(n) dining concept is uniek in Nederland: voor een...
Traditioneel beginnen we het jaar met goede voornemens. In 2023 wil maar liefst één op de drie Nederlanders meer of volledig vegan eten*...
Voor de tweede keer op rij heeft Jesse Eekhout van Firma van Buiten goud gepakt tijdens Lekker Anders. Hij verraste de jury met zijn 'Auberginius&...
De Italiaanse chef-kok Gabriella Ficarelli van restaurant Divina Cucina in Oud-Beijerland heeft het allereerste NK Lekkerste Pasta gewonnen. De vierko...
Op dinsdag 5 juli wordt Het Arsenaal aan de Korte Geer 1 in Delft officieel geopend door burgemeester Marja van Bijsterveldt. In het vernieuwde pand i...
Het vega(n) restaurant Rozey opent haar derde vestiging in Amersfoort. Na twee zaken in Rotterdam en Delft, krijgen nu ook Amersfoorters de kans...
Kaasgroothandel Bourgondisch Lifestyle heeft zijn intrek genomen in het historische fort Zuidwijkermeer in Assendelft onder de rook van Amsterdam. De...
De Bierfabriek, het horecaconcept dat als eerste in Nederland een combinatie van bierbrouwerij en restaurant met welbekende taptafels introduceerde, b...
Het succesvolle vega(n) restaurant Rozey opent haar tweede vestiging in Delft. Na de prachtige zaak in Rotterdam, krijgen nu ook Delftenaren de kans o...
Er kan eindelijk worden plaatsgenomen in het splinternieuwe Loetje restaurant in Enschede. Het pand waar voorheen de Jaargetijden in gevestigd was, is...
Na maanden zonder terrassen verheugen Nederlanders in het hele land zich dit jaar extra op de zomer en op alle terrasjes die Nederland rijk is. Maar w...
Liefhebbers van veggie & vegan food kunnen vanaf 1 juni terecht bij Rozey in het Agnetapark in Delft. De eerste Rozey opende april 2019 haar...
In de rubriek Mens, Bedrijf & Visie portretteert de redactie van De RestaurantKrant vooraanstaande personen in en rondom de horecabranche. De coro...
Wetenschappers van Wageningen University & Research, de TU Delft en het Erasmus MC hebben een online tool ontwikkeld om vast te stellen hoe binnen...
Duizenden horecaondernemers zetten vanmiddag rond 12.00 uur hun terrassen buiten om te protesteren tegen de coronamaatregelen. Op sommige terrassen we...
Ondanks alle problemen die de lockdown veroorzaakt voor de horeca, werkt Loetje hard door aan de beoogde groei. Na de heropening van de horeca zal het...
Lokale supermarkten in Delft geven hun klanten een speciale ‘boodschap’ mee na de feestdagen; ‘blijf bestellen bij de lokale horeca&...
Op 19 november was het Wereld Toiletdag. Een dag waarop de app HogeNood samen met de Maag Lever Darm Stichting in kaart brengt wat de m...
Vandaag, 21 oktober 2020, lanceert chef en ondernemer Han Ji officieel zijn nieuwe online thuisbezorgplatform om de Oosterse keuken in huis te halen:&...
De horeca moet wederom tijdelijk haar deuren sluiten en het “nieuwe normaal” staat weer op zijn kop. Afgelopen maanden heeft Loetje er all...
Vandaag zijn de deuren van de nieuwe Verhage vestiging in Delft geopend. De 41e store van de Rotterdamse franchiseformule is gevestigd aan de Van Fore...
Waar Nederlanders in 2017 en 2018 nog een gezond maaltje bestelden tijdens Koningsdag, zijn hamburgers en snacks in 2019 populairder geworden op de ja...
De eerste jeu de boules-foodhallen van Nederland ‘Mooie Boules’ zijn gisteravond verkozen tot beste hospitality concept van Nederland. Moo...
Er zijn een hoop ontwikkelingen gaande op het gebied van food verpakkingen. De consument kiest steeds meer voor gemak. Zij wensen betere en meer produ...
De Buytenplaets is een ‘brasserij’ en B&B in een van de modernste wijken van Rijswijk en omstreken. Wanneer je aan komt rijden, verrij...
De genomineerden van de Entree Awards 2019, een initiatief van horecavakblad Entree Magazine, zijn bekend. De genomineerden (zie onder) behoren tot de...
Het kon niet uitblijven. Ook Den Haag heeft nu haar eigen Loetje. Op een unieke plek in de hofstad is vandaag namelijk Loetje Den Haag geopend. Het re...
Ter ere van World Bicycle Day (vandaag, 3 juni) bezorgen riders van Deliveroo eten op het water vanaf een waterfiets. Met deze ludieke actie wil Deliv...
Restaurant élevé, gelegen op de elfde verdieping van WestCord WTC Hotel Leeuwarden slaat een nieuwe weg in. Restaurant élev&eacut...
Op 30 april lanceren Deliveroo en de politie de campagne ‘Ride to Find’. Deliveroo-bezorgers zullen in Amsterdam, Den Haag, Breda en Nijme...