2020 was voor horecaondernemers een onstuimig jaar, om het zacht uit te drukken. De komst van het coronavirus zorgde ervoor dat de horeca meerdere mal...
Vandaag, 21 oktober 2020, lanceert chef en ondernemer Han Ji officieel zijn nieuwe online thuisbezorgplatform om de Oosterse keuken in huis te halen:&...
De restaurantbranche was het afgelopen jaar onderhevig aan veel veranderingen: een belastingverhoging, toenemende concurrentie, de opkomst van nieuwe...
Met een constante focus op het overbrengen van de Chinese cultuur, vernieuwing én gezondheid brengt chef en ondernemer Han Ji dé foodtre...
Na het succes van zijn restaurantconcepten Red Chilli, UMAMI by Han en restaurant Zheng breidt chef en ondernemer Han Ji uit met een nieuw casual conc...
Eten, service, sfeer en gastvrijheid. Op deze vier punten werden de restaurants beoordeeld die deelnamen aan de 13e editie van de HEERLIJK10Daagse. Re...
De 500 beste chefs en restauranteigenaren van Nederland hebben gesproken. Ook dit jaar is De Librije uitgeroepen tot ‘Beste Restaurant van Neder...
Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie is verkozen tot het B...
Vanochtend is in het DeLaMar theater in Amsterdam de Michelingids voor 2018 gepresenteerd. het werd onder andere een feest voor Inter Scaldes, The Whi...
Het Haagse fine-diningrestaurant HanTing Cuisine gaat komend voorjaar verder onder een nieuwe naam en met een gloednieuw concept: Zhēng. In het nieuwe...
‘Een tartaar van gemarineerde zeebaars met een crème van Parmezaan en vers geschaafde truffel’ of ‘Gekonfijte buikspek met se...
Michelin-restaurant HanTing Cuisine in Den Haag lanceert deze maand een nieuw menu dat helemaal draait om kleur. Het vijfgangenmenu is een culinaire r...
Nederlandse restaurants hebben succes geboekt tijdens het internationaal congres van Jeune Restaurateur. Zowel Laurent Smallegange van Restaurant...
Altijd al bij een sterrenrestaurant willen eten, maar vond je het te duur? Besparingsplatform Actiecode.nl zocht uit bij welke sterrenrestaurants je h...
Er zijn zes Nederlandse chefs genomineerd voor een JRE-Award. Eerder werd al bekend gemaakt dat Willem Schaafsma van Eindeloos, Marko Karelse van Vill...
Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie o wie is verkozen tot het...
Veel Chinese horeca-ondernemers in Nederland hebben na afloop van het wereld kampioenschap voor Chinese gastronomie een toename van het aantal gasten...
Rotterdam is van 19-21 september 2016 drie dagen lang gastheer van de achtste editie van het prestigieuze World Championship of Chinese Cuisine. Ruim...
De bij JRE Nederland aangesloten restaurants hebben zaterdag 2 juli met een guerrilla-achtige actie laten zien dat lunchen of dineren op niveau allesb...
Michelin-restaurant HanTing Cuisine presenteert vandaag een innovatief theemenu. Bij elke gang wordt een andere thee geschonken, die, in combinatie m...
Sterrenchef Xiao Han Ji, chef van HanTing Cuisine uit Den Haag, laat tijdens de aankomende Folie Culinaire zien hoe hij decennia-oude kennis van de C...
Wat is het beste restaurant van Nederland volgens de kenners? De beste nieuwkomer? Het meest romantische restaurant? De vijfhonderd beste chefs van...
De Chinese Michelinchef Han Ji lanceert deze maand een eigen sambal: Sambal Terasi by Han. Pittig eten is één van de foodtrends van 2016. Scherp gek...
Restaurant HanTing Cuisine heeft gisteren de TripAdvisor Travellers' Choice Award in de wacht gesleept, de prijs voor het beste restaurant in de cat...
De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de sterren...
Restaurant de Burgemeester in Linschoten is gekozen tot winnaar in de categorie 'Elite- Restaurant' tijdens de 4e editie van de Rieslingweeks, een ev...
De restaurants van het social-dining-concept Umami gaan verder onder de naam UMAMI by Han. Eigenaar chef Han Ji gaat nog meer nadruk leggen op de kwal...
Han Ji, van het door Michelin bekroonde restaurant HanTing Cuisine in Den Haag, neemt vanaf vandaag restaurant Red Chilli over, in het Noord-Hollandse...
Als we in Nederland beter leren eten, dan kunnen veel Westerse ziekten worden voorkomen en blijven mensen langer gezond. Chefs hebben hierin een grote...
Ook Eindhoven kan binnenkort genieten van de moderne Aziatische keuken van chef-kok Han Ji. Begin mei opent de zevende vestiging van zijn restaurantco...
De zesde vestiging van het Aziatische restaurant Umami in Amsterdam opent vandaag haar deuren. Chef-kok Han Ji ontwikkelde acht jaar geleden een kookf...
Bij de bekendmaking van de nieuwe Michelingids voor Nederland blijft de teller van het aantal driesterrenrestaurants op twee steken. Veel aandacht w...
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Ook tijdens de bekendmaking van de Michelingids Nederland 2013. Teleurstelling en blijdschap volgden elkaar in...
In de nieuwe Michelingids voor 2013 hebben vier restaurants hun eerste ster gekregen. Het zijn Blok's in Amersfoort, Bord d'Eau in Amsterdam, Kaagjesl...
Restaurant HanTing Cuisine in Den Haag lanceert een vijfgangen 'Medical Food Menu'. Ieder gerecht heeft telkens een heilzame werking op één vitaal o...
De Jeunes Restaurateurs d'Europe Nederland (JRE) heeft er vier nieuwe leden bij. Tijdens de jaarlijkse Culifair werden Ât Dijkhuysje uit Lelystad, De...
Vanaf 1 januari 2012 wappert de Jeunes Restaurateurs dÂEurope vlag bij vijf nieuwe enthousiaste leden. Voorzitter Lex Gasseling laat weten zeer verhe...
Vijf keukens, vijf soorten bereidingen en vijf smaken; in het nieuwe Aziatische restaurant Five in Vlaardingen staat het Chinese geluksgetal vijf, sam...