Dit jaar viert Salsa Shop haar tienjarig bestaan. Jeugdvrienden Louis Wesseling en Steven Visser openden in 2014 hun eerste zaak in de Amsterdamse Ams...
De horeca heeft een sterke inhaalslag laten zien na de coronapandemie en de omzet ligt nog redelijk op niveau. De winsten staan echter onder druk en d...
Het kiezen van het juiste kassasysteem kan een restaurant niet alleen helpen bij het soepel afhandelen van transacties, maar ook bij het stroomlijnen...
'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door...
Afgelopen maand stond De RestaurantKrant in het teken van betalen. De reeks biedt waardevolle inzichten en praktische tips voor restaurateurs die op z...
Kassasystemen voor de horeca bieden tegenwoordig veel meer dan alleen het bijhouden van bestellingen. Softwaretoepassingen kunnen het de uitbater en h...
Fooi is en blijft een heet hangijzer binnen de horeca. Want wat zijn als werkgever je rechten en plichten omtrent het fenomeen fooi. Ben je als werkge...
Als horecaondernemer is de boekhouding een tijdrovende klus. Handmatig bonnen overtikken en omzet bijhouden is niet meer nodig. Al die tijd heb je teg...
METRO AG heeft 100% van de aandelen van Eijsink, gevestigd in Hengelo, overgenomen. Met deze aankoop ontstaat er één van de grootste bed...
Sligro gaat samenwerken met Eijsink om horeca en leisure te helpen efficiënter te werken en de winstgevendheid te verhogen. De tools zijn ontwikk...
André Bello is oprichter en eigenaar van horecalonen.nl, een succesvol bedrijf dat de loonadministratie voor veel horecabedrijven uit handen ne...
De helft van de Nederlanders (49%) heeft geen bezoek meer gebracht aan een restaurant sinds de uitbraak van COVID-19. Dit in tegenstelling tot 2019, t...
77 procent van de Nederlanders geeft aan dat hun restaurantervaring sinds de uitbraak van COVID-19 enorm achteruit is gegaan. Natuurlijk, de restauran...
Convenience in de horeca is meer dan gefileerde vis, gepelde tomaten en geschilde aardappelen. Denk bij convenience ook aan softwaresystemen die de dy...
Ronald Huiskamp is conceptontwikkelaar, eigenaar van H-Hospitality en eigenaar van het restaurant Arles. Drie goede redenen om Ronald uit te nodigen o...
De Rabobank presenteerde zojuist de horeca en recreatie update oktober 2018. We delen hierbij enkele bevindingen van de bank. De horeca- en recreaties...
De kok kan eindelijk weer eens op vakantie. Niet omdat hij de keuken sluit, maar vanwege de vlekkeloze keukenoperatie, mogelijk gemaakt door een syste...
De RestaurantKrant bestaat tien jaar. In deze rubriek blikken we terug op een decennium vol nieuws, trends en diepte-interviews. We halen elke week sp...
Gasten grijpen nieuwe betaalmogelijkheden grif aan, zo blijkt uit de laatste cijfers over contactloos betalen: meer dan de helft van alle pintransacti...
Met het toenemende aantal pinbetalingen bewijzen mobiele pinapparaten voor iedere gastvrouw en heer goede diensten. Iedere minuut die zij niet h...
De winnaar van de Nationale RestaurantPITCH is bekend. Uit vijf finalisten werd het concept ‘Bar O’ van Timo Stemerdink & Tom de Rooij...
De Horecava, Lightspeed en Sligro gaan in de komende weken op zoek naar ondernemend horecatalent voor de Nationale RestaurantPITCH. Deze nieuwe en uni...
Werk jij nog met een traditionele kassa? Zo’n log, zwaar bakbeest is niet meer van deze tijd! Als je echt up-to-date wilt zijn, dan ga je voor e...
MasterCard komt met een applicatie die de tijd waarin betalingen worden gedaan verkort. De nieuwe oplossing M/Chip Fast zorgt ervoor dat betalingen...
De start-up "Tabster":https://www.tabster.nl/ introduceert een geheel nieuwe manier van betalen in de horeca. Klanten hoeven geen portemonnee meer op...
Wat heeft de toekomst in de buitenshuismarkt? Wat wilt u uw gasten morgen kunnen bieden? Wat gaat u nieuwe klanten opleveren? Ontdek het van 13 t/m...
Het bedrijf Bevinco, gespecialiseerd in het voorraadbeheer van bars, restaurants en hotels zoekt op donderdag 4 september naar geïnteresseerde franc...
Van Hessen BV in Ridderkerk heeft het bericht ontvangen dat aan het systeem Micros 3700, (versies 4) Micros Fidelio, het Kassakeurmerk Betrouwbaar Afr...
Reeleezee is in het bezit gekomen van het keurmerk Betrouwbaar Afrekensystemen. De Internet Kassa voldoet aan het keurmerk. Het doel is om het toezich...
Wellicht niet de eerste exposanten waar je aan denkt bij de Horecava, toch zijn ook de Douane en de Belastingdienst aanwezig op de vakbeurs. Ze maken...
De derde dinsdag van deze maand werd de Miljoenennota gepresenteerd. Algemene boodschap: Iedereen moet inleveren. Maar wat betekent dat voor u als hor...
Rabobank heeft 80 procent gekocht van de aandelen van MyOrder, een start-up die een platform voor mobiel betalen exploiteert. *Eijsink* Oprichter...
Laat u op 24, 25 & 26 september informeren hoe u efficiënter kunt werken, meer kunt besparen en smaakvoller presenteert. Proef van de diverse product...