Maandag vond de jaarlijkse uitreiking van de Michelinsterren plaats in Maastricht en er was ruimte voor elf nieuwkomers. Veertien restaurants verloren...
Met trots kondigt Restaurant Latour aan dat het ook dit jaar zijn felbegeerde Michelinster heeft weten te behouden. Voor de 20e keer op rij prijkt de...
Restaurant Latour* in Grand Hotel Huis ter Duin kondigt de benoeming aan van Kenny Friederichs als de nieuwe chef de cuisine. Friederichs, d...
Kenny Friederichs is gepromoveerd tot junior chef bij, het met een Michelinster en 16/20 in de Gault Millau bekroonde, Restaurant Latour in Noordwijk...
'De 8 van...' is een initiatief van de redactie van De RestaurantKrant. In deze rubriek krijgen prominente horecamensen de keuze om 8 interviews door...
Negen Noordwijkse restaurants bundelen de krachten om lokaal duurzaamheid meer aandacht te geven. De Noordwijkse chefs laten zich inspireren door...
Op maandag 31 oktober presenteerde Lekker500 de gids voor het jaar 2023. Dit is een overzicht van de top-100. 1 De Librije, Zwolle Overijssel 2 Tr...
Op 30 mei werden de Michelinsterren bekendgemaakt in Amsterdam. In dit overzicht staan alle restaurants met één, twee en drie Michelinst...
Afgelopen week opende Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk een tijdelijke champagnebar: Petit Latour by Ruinart. Deze stijlvolle champagneba...
Restaurant Latour behoudt voor de 16e keer op rij haar Michelin ster. Het gehele team heeft op maandag 29 maart online de uitreiking gevolgd. Hoewel h...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland) De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...
Wat doet de horeca tijdens Pasen? Als horecaondernemer is een feestdag per definitie geen vrije dag, want jij werkt meestal wanneer anderen vrij hebbe...
24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriet...
Noordwijk is de hele maand november weer in de ban van 2FOR1. De Noordwijkse culinaire campagne vindt voor het zevende achtereenvolgende jaar plaats....
Op zondag 17 februari 2019, om precies 00:00 uur, gaat de derde editie van 24H Chefs van start: hét culinaire event van Nederland waarbij 24 to...
Twee chef-koks van sterrenrestaurants, Michel van Riswijk (Restaurant De Bloemenbeek) en Marcel van Lier (Restaurant Latour), presenteren gezamenlijk:...
24 sterrenchefs waaronder Menno Post, Soenil Bahadoer, Erik van Loo en Sydney Schutte zullen 24 uur lang non-stop de sterren van de hemel koken voor...
Op dinsdag 19 mei is Stan Kerckhoffs (1978) officieel geïnaugureerd als SVH Meestergastheer. Kerckhoffs is maître en sommelier bij Latour* in het...
Gisteren is Stan Kerckhoffs (1978) geslaagd voor de Meesterproef SVH Meestergastheer. Kerckhoffs is maître en sommelier bij Latour* in het Grand Hote...
De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de sterren...
Van zondag 22 december tot en met maandag 23 december is "Restaurant EVI in Zandvoort":http://www.restaurantevi.nl/index.php?option=com_content&view=a...
Het team van Manoir Restaurant Inter Scaldes in Kruiningen heeft de Nederlandse finale gewonnen van de Copa Jerez. Het team vertegenwoordigt ons land...
Na een uitgebreide pilotperiode bij diverse restaurants lanceert "Couverts":http://www.couverts.nl een nieuwe module binnen het reserveringssysteem, s...
De bekendmaking van de nieuwe GaultMillau gids en de daarbij behorende 13 awards vond plaats op maandagavond 31 oktober in het Circustheater in Scheve...
Restaurant LEDS, onderdeel van het Grand Winston hotel, is winnaar van de Vakjury prijs tijdens het Concours Culinair bij de Golfbaan Spaarnwoude. Van...