Café Pieper – bekend van het liedje ‘De Pieper’ van Rob de Nijs – is een ouderwets bruin café op de Amsterdamse...
Op 30 september en 1 oktober 2023 vindt het grootste culinaire evenement van Nederland, 100Chefs by Gault&Millau, plaats in het Miele Experience C...
Europa’s langst bestaande samenwerkingsverband van restaurants heeft weer een nieuw lid welkom geheten. Restaurant Rijnzicht uit het Gelderse Do...
Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart wordt Slot Zeist omgetoverd tot een waar sterrenpaleis. Tien bekroonde Michelinchefs en de Chef de Chateau geven ac...
En de winnaar is... Gisteravond was de bekendmaking van de winnaars van TheFork Restaurants Awards 2019. 31 Nederlandse topchefs nomineerden 31 nieuwe...
Jan-Paul Kroese is de kersverse general manager van het InterContinental Amstel Amsterdam, in de volksmond natuurlijk gewoon het Amstel hotel genoemd....
Nieuwe week, nieuw restaurant, nieuwe award. Gerenommeerde chefs zetten de spotlight op hun favoriete onlangs geopende restaurant voor TheFork Re...
24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriet...
Met twee nieuwe tweesterrenrestaurants en maar liefst twaalf nieuwe sterren kunnen we editie 2019 inlijsten. Nederland telt vandaag 110 sterrenzaken i...
Cornelis Bar & Kitchen (Rotterdam), bekend om gerechten van hoogwaardig vlees, heeft zijn kaart een flinke restyling gegeven. Vanaf nu is het menu...
Afgelopen weekend heeft Cornelis van der Zande van viswinkel Walvis uit Leuven meegedaan met het WK Oestersteken in Ierland. Het World Opening Oyster...
Het Thon Hotel in Rotterdam, restaurant Zeeën van Tijd in Roosendaal en Snackbar Kitsy’s in Alkmaar gaan de uitdaging aan. Zij zijn de drie...
Het team van de online challenge Boost je omzet! is van maandag 18 tot en met woensdag 20 september 2017 te vinden op de horecavakbeurs Gastvrij Rotte...
De horeca op het Stadhuisplein Rotterdam hoopt op 16 december het wereldrecord ‘meeste mensen in een foute kersttrui’ op haar naam te kunn...
Het toerisme trekt aan en havenstad Rotterdam heeft een steeds groter wordende aantrekkingskracht. Met de enorme ontwikkeling die de stad doormaakt dr...
Na een maandenlange verbouwing opent Cornelis deze week officieel de deuren in het centrum van Rotterdam. Met wijds openslaande raampartijen naar het...
Na een maandenlange verbouwing opent Cornelis deze week officieel de deuren op de hoek van de Coolsingel in Rotterdam. De nieuwe horecagelegenhei...
Restaurant Luitenant Cornelis opent begin maart 2016 aan de Voetboogstraat 15 in Amsterdam. Lt. Cornelis is gevestigd in een sfeervol en historisch p...
Yoepz Kip & Kreeft opent een zaak in onze hoofdstad. In Utrecht kunnen gasten al genieten van dagelijks versbereide scharrelkip van de Portugese but...
Marco van der Wijngaard van restaurant De Hoefslag uit Bosch en Duin is de winnaar van het 'Lekkerste Varkensvleesgerecht van Nederland'. Een jury v...
Na het zoeken van een nieuwe chef, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aanschaffen van een nieuw interieur opent Di Bruno deze week opnieuw...
Het Koksgilde Nationaal Team heeft in Luxemburg twee zilveren medailles behaald, een voor de Warme Keuken en een voor het Koud Buffet. ~Het Koksgil...
UPDATE 2: RTL Z heeft de jaarstukken van Kruidenier Foodservices onder de loep genomen. En wat blijkt? De onderneming zit al veel langer in de rode ci...