Goedemorgen, Vandaag wordt in het Amsterdamse DeLaMar Theater vanaf 11.30 de Michelingids Nederland 2022 gepresenteerd. Via dit liveblog houdt de r...
Gisteren werd op de nieuwe Gault&Millau Nederland website en de app een update gedaan bij meer dan 100 restaurants. Nieuwe scores en teksten resul...
'Noor'. Zo gaat het nieuwe restaurant van Jeroen en Marleen Brouwer in Groningen heten. Het in de monumentale Theresiakapel gevestigde re...
Eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer van sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo openen in het eerste kwartaal van 2022 hun nieuwe restaurant in de...
Na een intensieve theoretische toets en een proeftechnisch gedeelte zijn zes kandidaten geselecteerd voor de volgende ronde van de Nationale Hennessy...
Op maandag 29 maart presenteerde Michelin de Michelingids Nederland voor het jaar 2021. In dit overzicht vind je alle restaurants met éé...
Jeroen en Marleen Brouwer van hotel en sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo brengen in maart 2021 speciale jubileummenuboxen uit sam...
Sterrenzaak De Loohoeve in het Drentse Schoonloo heropent op 8 mei 2020 de deuren van het restaurant en het hotel. Eigenaren Jeroen en Marleen Brouwer...
Sterrenrestaurant De Loohoeve in het Drentse Schoonloo heeft de afhaallocaties van de thuismaaltijden uitgebreid. Naast de locatie in Schoonloo, kunne...
Van betalen na gebruik naar betalen vooraf; het is de nieuwe realiteit voor horecaondernemers die wel de kosten moeten dragen, maar vanwege de coronac...
Sterrenrestaurant De Loohoeve in Schoonloo zal vooralsnog nog volledig geopend zijn. De voorbereidingen voor de nieuwe locatie in de monumentale There...
Drie sterren Inter Scaldes - Kruiningen (Zeeland) De Librije - Zwolle (Overijssel) Twee sterren Aan de Poel - Amstelveen (Noord-Hollan...
Halverwege het interview pakt chef-kok Thomas van Santvoort de zwarte kaars op tafel vast, die naar zijn mening waarschijnlijk niet recht genoeg in de...
24 Topchefs koken op zondag 17 februari 24 uur voor het goede doel. Tijdens dit culinaire event zijn gasten in de gelegenheid om bij hun drie favoriet...
Met twee nieuwe tweesterrenrestaurants en maar liefst twaalf nieuwe sterren kunnen we editie 2019 inlijsten. Nederland telt vandaag 110 sterrenzaken i...
Tijdens de presentatie van de nieuwe Gault&Millau gids 2019 is Onno Kokmeijer uitgeroepen tot Beste Chef van 2019. Samen met zijn rechterhand Arja...
Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie is verkozen tot het B...
De acht teams die de jaarlijkse strijd om de HANOS Gouden Koksmuts aangaan, zijn bekend. De spannende wedstrijd voor brigades van toprestaurants met e...
De inschrijving voor de Nationale Kampioenschappen voor Leermeester-Leerling duo’s en voor Jonge Koks tot en met 25 jaar is gestart. De wedstrij...
De derde editie van kookwedstrijd Slag op de Schelde is gewonnen door het team van restaurant De Librije in Zwolle. De persprijs van deze unieke jaarl...
De wedstrijd voor (sous)chefs Slag op de Schelde en de wedstrijd voor sommeliers Wine Making Challenge die op 22 mei op de Oosterschelde worden gehoud...
Restaurant De Librije mag zich weer 'Het Beste Restaurant van Nederland' noemen. Het sterrenrestaurant won de prijs tijdens de Resta...
JRE Nederland begint 2017 met zes nieuwe leden. De restaurants De Ertepeller in Papendrecht, De Loohoeve in Schoonloo, De Rozario in Helmond, De Witte...
Tout culinair Nederland is weer naar de digitale stembus gegaan en wie o wie gaat er met die felbegeerde award vandoor? Wie o wie is verkozen tot het...
Tim Ringers, de winnaar van het televisieprogramma Topchef De Twaalf Provincies, gaat aan de slag als souschef bij restaurant Ivy in Rotterdam. Ringer...